Transmiterea informaţiilor în astfel de situaţii e de cele mai multe ori dificilă şi conţine erori. Aici intervine echipa iFlow, care a analizat situaţia şi s-a hotărât să vină în ajutorul acestor companii prin crearea unei metode de monitorizare rapidă şi corectă a angajaţilor de pe şantier. Astfel, aplicaţia iFlow devine soluţia perfectă pentru orice companie din industria construcţiilor.

Pontajul  poate fi înregistrat prin mai multe mijloace, din mai multe locaţii şi de pe diferite dispozitive, încât să răspundă cerinţelor fiecărui client în parte.

Prezenţa reală a angajaţilor pe şantiere

În cazul în care compania ta are mai multe şantiere care îşi desfăşoară activitatea în acelaşi timp, cu iFlow în sfârşit e simplu să le monitorizezi simultan, fără să te deplasezi în locaţiile respective. Aplicaţia îţi permite înregistrarea fiecărui şantier sau locaţie temporară unde muncitorii îşi desfăşoară activitatea.

Angajaţii tăi folosesc funcţia de Intrare şi Ieşire de pe telefon, iar aplicaţia va înregistra exact ora, data şi locaţia de unde se pontează. Beneficiile aduse de această opţiune îţi vor simplifica întregul proces de management prin: ore suplimentare calculate corect, învoiri şi absenţe înregistrate în rapoarte, locaţia GPS exactă a muncitorilor şi a şefilor de şantier.

Nu mai trebuie să completezi rapoarte în Excel şi apoi să faci calcule manual. Ai totul automat în iFlow, la sfârşitul lunii generezi pontajul completat automat, filtrat pe locaţii. Ai condica de prezenţă în permanenţă completată cu oră, minut şi secundă la doar un print distanţă.

Flexibilitate în înregistrarea prezenţelor

Fie că îţi doreşti ca angajaţii tăi să se ponteze singuri sau să fie pontaţi de şeful de şantier, în iFlow ai ambele modalităţi la dispoziţie. Toate informaţiile înregistrate în aplicaţie sunt în timp real şi ajung către contul tău la secundă.

Şeful de şantier poate ponta angajaţii chiar de pe telefonul său de servici. În plus, indiferent de şantierul ales pentru pontaj, poţi verifica locaţia de la care s-a făcut pontarea datorită localizării GPS a dispozitivului utilizat.

Dacă angajaţii tăi lipsesc de pe şantier absenţele nemotivate sau motivate pot fi uşor introduse în sistem de către şeful de şantier, iar condica ta de prezenţă este mereu 100% corectă. Condica de prezenţă este completată în timp real, astfel, în cazul unui control la unul dintre şantiere, eşti pregătit.

Digital, precis şi rapid

Cei de la iFlow s-au asigurat că toate datele se înregistrează corect şi în timp real. Tot ce îţi rămâne de făcut este să alegi cum doreşti să se ponteze angajaţii tăi, iar apoi, să te bucuri de procesele automatizate şi digitale ale aplicaţiei iFlow.

Poţi instala chiar şi dispozitive cu cartele RFID pe care cei de la iFlow ţi le pun la dispoziţie. Sunt foarte uşor de instalat, vin gata configurate cu aplicaţia, trebuie doar să le conectezi la o sursă de curent şi la internet(Wireless). Acestea pot fi mutate de la un şantier la celălalt fără probleme. Astfel, dacă activitatea ta se încheie la un anumit şantier, nu pierzi dispozitivele, nu sunt greu de mutat şi nu implică costuri suplimentare.

Ai totul la îndemână, iar echipa este alături de tine în tot procesul de implementare. Tranziţia la aplicaţia de pontaj iFlow se face atât de uşor încât o să uiţi de variantele clasice folosite înainte. Companiile care utilizează deja aplicaţia nu îşi explică cum aveau timp să facă toate aceste procese înainte şi mărturisesc că nu s-ar mai întoarce la modul clasic de a ţine pontajul angajaţilor, nici timpul nu le-ar mai permite să facă acest lucru. 

Beneficiile pe care le aduce iFlow în construcţii

  • Înregistrarea tuturor locaţiiilor de care ai nevoie
  • Pontajul angajaţilor se poate face de ei înşişi sau de şeful de şantier, de pe orice tip de dispozitiv
  • Angajaţii pot fi pontaţi pe mai multe locaţii în aceeaşi zi
  • Posibilitatea de a verifica locaţiile cu un singur raport
  • Inginerii şi şefii de şantier economisesc timp pentru procesele de muncă importante, iar tu vezi rapid şi uşor situaţia companiei
  • Angajaţii tăi pot adăuga cereri de concediu de odihnă sau medical şi învoiri direct de pe telefon, iar tu le poţi aproba sau respinge din contul tău online
  • Suport tehnic prietenos, pregătit pentru a te ajuta să realizezi o tranziţie uşoară la un nou mod de a ţine evidenţa timpului muncit în compania ta

Asigură-te că angajaţii tăi sunt unde trebuie să fie şi bucură-te de informaţii corecte, în timp real. Cu iFlow îţi poţi simplifica munca şi creşte performanţa companiei. Încearcă iFlow gratuit pentru 30 de zile, împreună cu toată echipa ta.