O nouă companie aeriană românească intră pe piaţă. Ce prime rute a planificat

O nouă companie aeriană românească intră pe piaţă. Ce prime rute a planificat

O nouă companie aeriană românească, înfiinţată în plină pandemie (conform datelor postate pe site-ul Ministerului Finanţelor) şi-a anunţat lansarea pe piaţă, planificând deja primele rute internaţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fly Lili este o companie aeriană românească fondată în anul 2020. Modelul său de bază se bazează pe operaţiuni de zbor Schedule, Charter, ACMI, CMI, atât pentru pasageri, cât şi pentru marfă”, se arată pe site-ul companiei.

Potrivit aceleiaşi surse, „Fly Lili oferă servicii operatorilor de turism de vârf, expeditorilor, companiilor aeriene şi brokerilor din industrie.

Flota companiei este compusă din Airbus de tip A320-231 şi aeronave de marcă Airbus de tip A310-300F. Toate aeronavele sunt disponibile în cadrul unei operaţiuni charter, wet-lease (ACMI).

Conform datelor postate pe Ministerul Finanţelor, Fly Lili SRL s-a înregistrat la data de 27 octombrie 2020, prin transfer.

„Fli Lili a dezvoltat un plan ambiţios pentru a asigura servicii fiabile care leagă aeroporturile regionale din România cu cele mai solicitate destinaţii europene”, susţine compania anunţând că rutele regulate pe care compania aeriană intenţionează să le opereze sunt:
 
  • Sibiu – Munchen / zilnic;
  • Satu Mare – Munchen / două zboruri pe săptămână;
  • Suceava – Munchen / două zboruri pe săptămână.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările