Năsui şi Voiculescu s-au întâlnit cu reprezentanţii industriei hoteliere din România. Ce le-au transmis cei doi miniştri

Năsui şi Voiculescu s-au întâlnit cu reprezentanţii industriei hoteliere din România. Ce le-au transmis cei doi miniştri

Claudiu Năsui, ministrul Economiei. FOTO/inquam photos

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi ministrul Economiei Claudiu Năsui s-au întâlnit vineri, într-un grup de lucru comun, cu reprezentanţii industriei hoteliere din România. Ministrul Claudiu Năsui a precizat, pe Facebook, că „românii au nevoie de o rază de speranţă în această luptă prelungită cu pandemia”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Azi m-am întâlnit cu ministrul Vlad Voiculescu într-un grup de lucru cu reprezentanţii industriei HoReCa. Principala concluzie a fost că românii au nevoie de o rază de speranţă în această luptă prelungită cu pandemia. Aşadar, discuţia s-a axat pe elaborarea unui plan de deschidere a economiei, fie el şi cu valoare orientativă. Sănătatea romanilor este cea mai importantă, dar şi libertatea acestora de a munci şi de a produce valoare adăugată în economie şi de a-şi câştiga traiul zilnic. Ţin să-i mulţumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru deschidere”, a scris ministrul Claudiu Năsui pe Facebook.
 
Detalii despre întâlnire a dat şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. „Discuţiile s-au axat pe planificarea deschiderii mediului de business. Mesajul comun al acestui grup de lucru a fost pregătirea unui calendar de deschidere a economiei, cu valoare orientativă. De asemenea, s-a discutat despre eventualele măsuri de acces al persoanelor în structurile de cazare”, arată o informare de presă a Ministerului Sănătăţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările