Farmec începe producţia a două noi produse igienizante pentru mâini

Farmec începe producţia a două noi produse igienizante pentru mâini

Foto Farmec

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, începe de vineri producţia a două noi produse igienizante pentru uz personal, pe bază de alcool 70%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre loţiunea igienizantă pentru mâini şi Gelul de igienizare pentru mâini. Produsele acţionează rapid, fiind o măsură practică şi eficientă pentru apărarea sănătăţii. Acestea vin în completarea portofoliului actual, care cuprinde alte două tipuri de produse pentru igiena mâinilor şi a suprafeţelor: Săpun Lichid Spumă Antibacterian Gerovital Pure şi Nufăr Dezinfectant Universal. 
 
Pentru distribuirea acestor produse igienizante - realizate în regim de urgenţă cu resursele existente - vor fi prioritizate solicitările pentru consumul colectiv, respectiv din partea instituţiilor publice, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului virus COVID-19. Apoi, în funcţie de stocuri, produsele vor fi distribuite şi către canalele de vânzare pentru consumatorii finali. 
 
Farmec se află în dialog permanent cu autorităţile pentru obţinerea tuturor aprobărilor şi, de asemenea, cu furnizorii de materii prime, respectiv de ambalaje în vederea livrărilor şi susţinerii pentru producţia de biocide în regim de urgenţă.
 
Compania Farmec continuă cercetarea şi dezvoltarea unor noi dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe. Săptămâna aceasta, au fost trimise mostre în laboratoare externe acreditate pentru testări, care vor dura între 4 şi 5 săptămâni. Perioada de testare a eficacităţii este condiţionată de timpii de acţiune necesari evaluării acţiunii virucide, bactericide şi fungicide. Ulterior, aceste produse vor fi supuse spre avizare Comisiei de Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii.
 
În acest moment, prioritatea numărul 1 a companiei Farmec este cercetarea şi dezvoltarea producţiei de biocide, folosindu-şi toate resursele pentru o soluţionare eficientă şi responsabilă în beneficiul sănătăţii publice.
 
 
Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca
 
Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc - rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP şi comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 ţări. 
 
În martie, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Ploieşti, Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ, Galaţi, Oradea, Sibiu şi Râmnicu Vâlcea şi 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciză, la Bacău şi Piteşti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: