Ce avantaje ai când apelezi la serviciul de închirieri maşini de la WLC Rent

Ce avantaje ai când apelezi la serviciul de închirieri maşini de la WLC Rent

Mobilitatea în siguranţă este una dintre condiţiile secolului 21. Drumurile lungi cu transportul în comun nu sunt o alegere inspirată, mai ales în această perioadă, iar dacă bagajul este unul voluminos, apelarea unui serviciu de închirieri maşini devine o necesitate.

Compania de servicii auto WLC RENT, parte a grupului WLC AUTO, oferă cea mai variată gamă de servicii integrate de rent a car in Bucureşti şi nu numai, service auto şi asistenţă rutieră.

Disponibilitate 24/24

Atentă la nevoile clienţilor, echipa WLC Rent oferă, la preţuri accesibile, asistenţă rutieră non-stop şi suport clienţi 24/7, pe chat, prin e-mail, dar şi telefonic, pentru ca serviciul de închirieri maşini să fie o experienţă plăcută, fără griji şi stres.

Preţuri minime la închirieri maşini şi siguranţă oriunde în ţară

Serviciile de rent a car sunt disponibile şi în Bucureşti, dar şi în alte zone ale ţării. Iar discount-urile sunt generoase dacă rezervarea se face din timp.

Apelarea la serviciul de rent a car in Bucureşti devine mai uşoară ca oricând

La WLC Rent a Car, procedura de inchiriere este simplă. Înainte de închirierea propriu-zisă a maşinii, este nevoie de o estimare a preţului, care poate fi calculată automat pe pagina Inchirieri-masini.ro. Astfel, preţul aferent perioadei de închiriere poate fi aflat în doar două minute. Apoi, mai este nevoie doar de completarea datelor, precum locaţia livrării, data şi ora livrării, respectiv data + ora predării.

Iar pentru un transfer la aeroport trebuie completat doar tipul de transfer, adresa, data, ora şi numărul de persoane. Iar numărul de telefon este la dispoziţia oricărui client, atât pentru rezervări, cât şi pentru întrebări de ordin logistic.

Închirieri maşini pe termen lung, cu mentenanţă inclusă

Echipa de la WLC Rent a Car pune la dispoziţie şi serviciul de închiriere pe termen mediu sau pe termen lung, care vine în sprijinul celor care deţin afaceri mici şi mijlocii. Inspecţii periodice, taxe de drum, asigurări, mentenanţă sau service, toate sunt acoperite de companie. Pe lângă aceste servicii, mai există şi alte avantaje: nu sunt clauze suplimentare în cazul rezilierii anticipate, autoturismul poate fi înlocuit pentru reparaţii, există o singură factură lunară pentru toate serviciile, TVA inclus si până la 70% discount la închirieri maşini pe termen lung.

În afară de închirierea masinilor catre companii mici şi mijlocii sau catre persoane fizice/juridice, WLC Rent pune la dispoziţie transferul către orice aeroport din ţară la doar 0.25 E/km, circuite turistice atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării, precum şi tractări şi asistenţă rutieră 24/7.

Aşadar, pentru servicii de inchirieri masini in Bucureşti, alegerea potrivită este WLC Rent a Car, ce oferă peste 36 de modele de automobile, de la maşini de oraş până la gama luxury şi surprinde cu discount-uri generoase.

WLC Rent are sediul pe Strada Ferme, nr. 20, Otopeni. Mai multe informaţii pot fi accesate vizitând site-ul Inchirieri-masini.ro. În plus, pentru orice întrebări legate de închirierea unui automobil, preţuri sau logistică, clienţii pot apela numărul de telefon 0762 135 800 sau pot trimite un e-mail la adresa: office@inchirieri-masini.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările