Afaceri „de vară“ în care îţi recuperezi banii rapid

Afaceri „de vară“ în care îţi recuperezi banii rapid

O vară caniculară poate fi profitabilă pentru unele tipuri de afaceri, cererea pentru anumite servicii şi produse fiind mult mai mare pe măsură ce gradele termometrului urcă. Îţi prezentăm cinci afaceri "de vară" în care poţi recupera investiţia în mai puţin de an.

Afacere cu sucuri naturale la pahar 
  
 În era în care "fresh", "bio", "raw vegan" au devenit cuvinte uzuale în vocabularul românilor, o afacere cu sucuri naturale, făcute pe loc, nu poate avea decât o direcţie profitabilă. Reţeta succesului ţine de imaginaţia ta în vânzări şi atragerea clienţilor, pentru a nu le da doar un pahar de suc în schimbul unei sume de bani. Ce poţi face este să ieşi în evidenţă cu un concept special în jurul afacerii, care să fie uşor de reţinut de consumatori şi atrăgător pentru a putea fi viralizat în social media. 
  
Poţi începe o astfel de afacere cu doar câteva mii de euro, pentru a închiria utilajele necesare şi spaţiul de vânzare, fie el şi neconvenţional (o rulotă sau vagon), iar cu un sezon de vară bun poţi recupera investiţia în mai puţin de 12 luni. 
 
Ghid turistic pentru străini 
 
 Să deveniţi ghid turistic pentru străini poate fi o afacere cu bani puţini, dar trebuie să fiţi o persoană sociabilă, să iubiţi călătoriile, atracţiile turistice din România şi, bineînţeles, interacţiunea cu oamenii cu alte obiceiuri şi culturi. Vara este şi un bun moment pentru a începe să oferi astfel de servicii, pentru că foarte mulţi străini preferă anotimpul cald şi toamna pentru a vizita Deltă Dunării, Maramureşul sau să facă turul Bucovinei. 
  
 Investiţia într-o astfel de afacere poate fi...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările