Afaceri uşoare pe care să le începi cu 1.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wallstreet

De multe ori, începerea unei afaceri nu presupune sume mari de investit. Ai nevoie de o pasiune, de un talent şi de puţin curaj. Îţi prezentăm idei de afaceri pe care poţi să le începi cu 1.000 de euro sau chiar mai puţin.

 Curierat pe bicicletă 

  

 O idee de afaceri care a prins contur relativ recent în marile oraşe din România este curieratul pe bicicletă. Este o afacere profitabilă, cu bani foarte puţini şi care poate fi pusă pe picioare în cel mai scurt timp. De asemenea, poţi să o percepi din două unghiuri: poţi să îţi faci propria firmă care să reunească mai mulţi curieri pe bicicletă sau poţi să lucrezi pentru firmă unuia dintre tinerii antreprenori care au astfel de afaceri deja lansate. 

  

 Ca antreprenor, trebuie să ştii că investiţiile fondării unei astfel de firme sunt mici, pentru că majoritatea curierilor vin cu propria bicicletă şi au deja un telefon mobil de tip smartphone. Mai ai nevoie doar de timp pentru a încheia primele contracte, de obicei cu mari corporaţii, pentru a începe să le livrezi coletele în câteva ore. Practic, cele mai mari eforturi în lansarea acestei afaceri cu buget redus merg în direcţia încheierii primelor contracte. 

Află pe wall-street.ro mai multe idei de afaceri pentru care nu ai nevoie de mulţi bani 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite