Adelina Oprea, Zorile Store: Vrem vânzări de patru milioane de euro în 2014, iar jumătate să fie pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ZorileToys, compania care deţine brandul de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii Zorile Store, mizează pe vânzări de patru milioane de euro anul acesta, iar în jur de 40-50% din acestea să fie generate de online, a declarat pentru wall-street.ro, Adelina Oprea, directorul de marketing al magazinului de comerţ electronic Zorilestore.ro.

Zorile Store a inceput ca o retea de magazine pe litoralul Marii Negre in 2006, iar din 2011 s-a extins in online pentru a avea vanzari si in lunile din afara sezonului estival. Compania care opereaza brandul este detinuta integral de Laurentiu Florian Dinu (33 de ani), conform datelor de la Registrul Comertului.

Retailerul detine cinci magazine offline in Constanta (Maritimo Shopping Center), Mangalia, Neptun, Costinesti si Vama Veche. Magazinele din Neptun si Costinesti sunt deschise doar pe perioada sezonului estival.

„Anul trecut a fost pentru ZorileStore unul prosper, in care am depasit prognozele facute initial. Nu avem inca cifra exacta insa putem afirma cu siguranta ca am depasit suma de doua milioane de euro. Pe de alta parte, vanzarile generate de magazinul online au depasit suma de 1 milion de euro”, a explicat Oprea.

In urma cu doi ani, ZorileToys a avut afaceri de 1,9 milioane de euro si un profit net de aproape 22.000 de euro, potrivit Ministerului de Finante.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite