Articol publicitar

Academia de Traduceri susţine integrarea profesională a tinerilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
academia cu traduceri

35 de studenţi şi masteranzi au beneficiat de stagii de practică în cadrul departamentelor de project şi account management, comunicare, marketing,  limbi străine, vânzări. Succesul de care s-a bucurat programului de internship, din cadrul proiectului „Traducem Succesul”, a fost peste asteptările organizatorilor.

Pentru 2015-2016 au fost create încă 100 de stagii de practică, iar 2 studenţi au primit oferte de angajare, după finalizarea studiilor, în cadrul departamentului de Comunicare şi Project Management.

 Lansat la începutul anului 2015, programul a debutat cu semnarea protocoalelor de colaborare cu Universitatea Bucuresti- FLLS şi Academia de Studii Economice. Fiecare student a fost evaluat individual în cadrul unui interviu în care au fost analizate abilitătile acestuia, planurile de viitor, domeniile care îl pasionează cu scopul de a îi sugera un post în departamentul potrivit pentru acesta, care să îi placă şi să îl motiveze să câstige cât mai multă experienţă şi să dezvolte abilităţi noi. A urmat o sesiune de informare în care studenţii s-au familiarizat cu departamentele companiei şi sarcinile viitoare ale acestora, stagiul efectiv de practică sub îndrumarea unui tutore, evaluarea internshipului şi a studenţilor.

Beneficiile studentilor de a participa la stagiile de practică oferite de Academia de Traduceri sunt foarte multe: posibilitatea angajării full time în cadrul companiei după finalizarea studiilor, stagiul de practică efectuat va fi considerat de viitorii angajatori ca experienţă profesională, dezvoltarea abilităţilor profesionale noi, posibilitate de a lucra într-o echipă tânără, creativă, dinamică, orientată către performanţă etc.

În cadrul programului de internship, studenţii cu rezultate deosebite beneficiază de o sedinţă de coaching, orientare şi consiliere profesională în cariera sau pentru o afacere pe care doreşte sa o initieze, in  care se discuta despre planul acestora de dezvoltare personala si  profesionala in baza unei analize swot, a pasiunilor, abilitatilor si a domeniilor care le plac.

Motivatia Academiei de Traduceri de a se implica in proiecte dedicate tinerilor vine din dorinta de a impartasi din experienta membrilor echipei care s-au dezvoltat profesional impreuna cu compania. Fondata din 2005, de catre o traducatore de 21 de ani, Academia de Traduceri si-a incurajat permanent toti colaboratorii sa puna accent pe dezvoltarea personala si profesionala continua, pe pasiunea in ceea ce fac si pe faptul ca orice problema are o solutie.

Unul dintre obiectivele generale ale Academiei de Traduceri este integrarea profesionala a tinerilor. Printre obiectivele specifice ale programul de internship se numara integrarea profesionala a studentilor pe piata muncii din Romania, incurajarea tinerilor de a incepe si a dezvolta o cariera de succes in Romania si descurajarea plecarii acestora in alte tari pentru a munci. Prin proiectele dedicate tinerilor, organizatorii doresc sa contribuie la cresterea economica si prosperitatea Romaniei prin crearea locurilor de munca si a stagiilor de practica, sa  incurajeze si alte companii să ofere programe de internship.

Iata ce spun studentii care au participat la stagiile de internship:

"A fost o experienta placuta si a fost foarte important pentru mine deoarece am invatat lucruri noi, care ma pot ajuta pe viitor si acum sunt mai sigura pe mine. Ma bucur ca am dobandit mai multe cunostinte profesionale, dar si ca am ramas prietena cu cateva persoane dragi" a declarat Pauna Dascalu, unul dintre studentii care s-au bucurat de avantajele stagiului de practica organizat de Academia de Traduceri.

Draghici Andreea ne mai spune si ca „este important ca un student sa aiba experienta atunci cand se angajeaza, tinand cont ca cerintele angajatorilor cresc pe zi ce trece [...] Astfel de stagii de practica ii ajuta pe acestia sa invete lucruri noi si sa isi descopere si dezvolte abilitătile si competentele”.

"Ceea ce a facut Academia de Traduceri este de a deschide o noua perspectiva, o noua sansa pentru tinerii studenti, [...] acestia punand un accent deosebit pentru succesul clientilor sai, dar isi dedica o parte din timpul lor si pentru tinerii practicanti, aflati la inceput de drum.” a continuat Daiana Crimpita.

Academia de Traduceri a fost fondata in 2005 de o traducatore in varsta de 21 de ani. Astazi este cea mai mare echipa de traducatori specializati din Romania. Compania contribuie zilnic la succesul clientilor sai, oferind servicii complete de traduceri si interpretariat in/ din orice limba, indiferent de domeniu.

Cei peste 300 de traducatori autorizati, ofera servicii profesionale certificate ISO si conform Standardului de Calitate European 15038, facilitand comunicarea între oameni, indiferent de limba pe care acestia o vorbesc.

Detalii despre proiectele companiei le puteti gasi la www.academiadetraduceri.ro.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite