Oana Pellea, vocea Micului Prinţ, într-un nou audiobook, lansat joi la Librăria Humanitas Cişmigiu

Oana Pellea, vocea Micului Prinţ, într-un nou audiobook, lansat joi la Librăria Humanitas Cişmigiu

Actriţa Oana Pellea

Joi, 15 decembrie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loc o seară specială în care Oana Pellea va vorbi despre noul audiobook „Micul prinţ“, editat de Humanitas Multimedia.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Libraria Humanitas de la Cismigiu, joi, 15 decembrie, de la ora 19.00, sunt aşteptaţi Oana Pellea, Dan C. Mihailescu, Lidia Bodea, Marieva Ionescu şi un audiobook picat din stele, cadou pentru sărbători pline de descoperiri şi lumi posibile: Micul print de Antoine de Saint-Exupéry, în lectura Oanei Pellea.
 
 
De câte ori mă uit la cer îl aud râzând pe Micul prinţ şi ştiu că oaia nu a mâncat floarea - Oana Pellea
 
Micul prinţ citit de Oana Pellea este una dintre acele combinaţii perfecte. O voce vibrantă, sensibilă, intrând cu totul, cu căldură şi simpatie, în jocul poveştii create de Antoine de Saint-Exupéry. Micul prinţ poate surprinde pe oricine, chiar pe cineva căzut cu un avion în mijlocul desertului, chiar şi pe locuitorii altor planete, pe toţi copiii sau pe adulţii care ştiu şi acum la ce foloseste imaginaţia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările