Autorul bestseller-ului "Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus" vine în România

Autorul bestseller-ului

John Gray este unul dintre cei mai de succes autori de cărţi motivaţionale din lume

Legendarul John Gray, autorul bestseller-ului “Bărbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus”, vine pentru prima dată în România, în data de 17 noiembrie 2015, pentru a susţine o conferinţă în cadrul căreia femeile, bărbaţii sau cuplurile pot afla secrete care funcţionează pentru a-şi îmbunătăţi radical şi imediat relaţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul este organizat de Extreme Training în Bucureşti (17 noiembrie) şi în Cluj-Napoca (19 noiembrie).
 
John Gray este unul dintre cei mai cunoscuţi experţi în relaţii din lume, cărţile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare şi traduse în 50 de limbi. Cartea “Bărbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este considerată drept cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficţiune. 
 
Gray va prezenta strategii şi tehnici care vor ajuta participanţii să interacţioneze mai bine cu cei din jur, să comunice mai eficient la locul de muncă şi chiar să negocieze mai bine cu şeful, colegii, partenerii sau clienţii.
“Este extraordinar că am reuşit să-l aducem pe marele John Gray în România. Este cel mai bun expert în relaţii al planetei. Toţi românii care doresc au ocazia unică de a-l vedea, a-l simţi, a învăţa chiar de la el şi a se lăsa insipiraţi de acesta. Speech-urile sale livrează acele momente ”aha” atât de necesare fiecărei audienţe, astfel că, nu doar vom învăţa cum să evităm conflicte inutie, ci mai ales cum să aducem sau să readucem în viaţa noastră lucrurile cu adevărat importante.”, declară Marian Rujoiu, iniţiatorul şi coordonatorul evenimentului.
 
Prezentările lui John sunt distractive, dinamice şi pline de exemple din viaţa reală, şi sunt prezentate inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcţie de gen ce marchează diferenţele dinre bărbaţi şi femei la locul de muncă şi acasă şi felul cum pot fi gestionate aceastea.Doritorii pot afla detalii complete şi se pot înscrie la conferinţă pe website-ul evenimentului.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările