VIDEO EXCLUSIV Dan Puric, despre ziua de 1 Decembrie: „România se reface”

VIDEO EXCLUSIV Dan Puric, despre ziua de 1 Decembrie: „România se reface”

Dan Puric a transmis un mesaj românilor de 1 Decembrie    FOTO: Florin Ghioca

Ziua de 1 Decembrie a fost sărbătorită de actorul şi regizorul Dan Puric, cum altfel, prin spectacolul "Suflet Românesc", jucat la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti. Înainte de spectacol, actorul a stat de vorbă cu Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o sală arhiplină şi cu un public care l-a aplaudat minute în şir în picioare, Dan Puric a oferit un spectacol la capătul căruia părea epuizat, dar foarte fericit. De altfel, o dorinţă expresă a actorului a fost tocmai aceea de a oferi juca acest spectacol chir de Ziua României.

Cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă, Dan Puric a povestit în exclusivitate pentru Adevărul ce înseamnă această zi de 1 Decembrie pentru el.

"1 Decembrie este pentru mine un moment de mediaţie asupra destinului acestui popor. Mă gândesc în fracţiuni de secundă la câtă jertfă a dat ca să existe, câţi martiri, iar de aici plec cu un tonus nu de optimism. Poporul român nu are cum să fie optimist, ci cu nădejde creştină şi cu demnitate creştină" , a declarat Dan Puric pentru Adevărul.

De asemenea, cunoscutul actor a transmis românilor şi un mesaj de 1 Decembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările