VIDEO Retragerea cu torţe de la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de soldaţi cu făclii în mâini au parcurs aproape trei km la ceas de seară pe străzile municipiului Târgovişte, sub privirile pline de admiraţie ale localnicilor, dornici să asiste la o manifestare de excepţie organizată de către Garnizoană Militară din Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti.

Atmosfera a fost cu atât mai frumoasă cu cât fanfara a acompaniat militarii pe întreg traseul iar cei mai mici s-au bucurat şi de prima zăpada căzută în acest an. 

  

Retragerea cu torţe organizată în cinstea eroilor cu prilejul Zilei Naţionale a României a durat aproximativ o oră, la ea participând angajaţi ai Ministerului Apărării Naţionale şi ai Ministerului Administraţiei şi de Interne, jandarmi şi pompieri militari. 

Localnicii şi turiştii aflaţi la Târgovişte pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României au apreciat manifestarea la care au asistat. 

  

Autorităţile locale civile şi militare spun că retragerea cu torţe este o manifestare obligatorie în condiţiile în care se vrea cinstirea cum se cuvine a eroilor naţiunii române şi sărbătorirea Zilei Naţionale. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite