Acum cîţiva ani, cînd apăruse nebunia blogurilor, am încercat să fiu în trend, să am şi eu blogul meu. Tot ce am reuşit să fac a fost să-i găsesc un nume foarte complicat, care acum îmi scapă. Şi atît, pentru că îi uitasem şi parola, fiind ameninţat încă de la primul meu card (cred că ambele au venit la pachet, în premieră) că parola nu trebuie scrisă, ca să nu ţi-o fure cineva. Iar mailul pe care ar fi putut veni parola resetată era unul fictiv – doar nu era să-mi cunoască lumea mailul meu adevărat! Mail a cărui parolă nescrisă, evident, n-o mai ţineam minte, deci care devenise inutilizabil.

Deci cam ăsta ar fi primul meu blog, aşa că vă rog să fiţi îngăduitori cu mine. Ceea ce nu e obligatoriu şi pentru comentariile mele.

Blogul meu apare în secţiunea Arte, deşi comentariile mele, anticipez, vor fi despre viaţă. Sînt regizor de film şi  ştiu, la fel ca dumneavoastră  (doar că pe proprie piele), că viaţa bate filmul.  Filmul în România este bătut de toată lumea, chiar şi de instituţiile a căror menire plătită e să aibă grijă de el, nu numai de viaţă. Poate pentru că şi instituţiile Statului, nu-i aşa, fac parte din viaţă.

Mi-am scris parola pe hîrtie, mailul este în regulă, deci am un blog valabil pentru a comenta viaţa. Şi pentru că voi încerca să fiu şi eu mai riguros cu noul blog, mă simt dator să va infomez că primul articol (de fond :) va fi despre apariţia vieţii pe Pămînt. Îngaduiţi-mi, vă rog, răgazul de a săpa în cele cîteva milioane de ani trecute de atunci. Pe curînd.