Abonamentele la Festivalul Enescu s-au vândut într-o oră

Abonamentele la Festivalul Enescu s-au vândut într-o oră

Actorul John Malkovich fi prezent pe scena Ateneului Român, în cadrul Festivalului „George Enescu“

Biletele individuale pentru spectacolele ediţiei XXI a festivalului din septembrie vor fi puse în vânzare de pe 15 aprilie. Aproape toate abonamentele puse în vânzare ieri s-au epuizat într-o oră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Majoritatea abonamentelor a fost vândută online, iar o parte dintre cumpărători se află în străinătate, informează organizatorii. Pe 15 aprilie  vor fi puse în vânzare biletele individuale la spectacole, online şi în reţeaua magazinelor Eventim.

În deschiderea Festivalul Internaţional „George Enescu“, pe 1 septembrie, pe Scena Sălii Palatului vor urca Daniel Barenboim, unul dintre cei mai bine cotaţi dirijori ai lumii şi pianistul de origine română Radu Lupu.

Ediţia din acest an este una aniversară - se împlinesc două secole de la naşterea compozitorului Richard Wagner şi 130 de ani de la moartea sa -, iar publicul va avea ocazia să vadă, în premieră, întreaga tetralogie „Inelul Nibelungilor“, interpretată de Rundfunk-Sinfonieorchester Berlin, sub bagheta lui Marek Janowski.

O altă premieră este prezenţa actorului american John Malkovich, care va putea fi văzut în rolul naratorului, în opera „The Infernal Comedy - Confessions of a Serial Killer“, spectacol ce va avea loc pe 9 septembrie, la Ateneul Român.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările