Stiri despre ong

  667 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 35.500 de lei pentru tineretul brăilean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  35.500 de lei pentru tineretul brăilean

  Suma a fost alocată de Ministerului Tineretului şi Sportului pentru proiectele derulate de Direcţia Judeţeană pentru Tineret. Banii primiţi sunt de două ori mai mulţi faţă de cei de anul trecut. DJT Brăila şi-a propus ca în 2010 să deruleze proiecte care să ţină cont numai de dorinţele tinerilor.

 • „Inimă de Copil” nu se dă bătută de ger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Inimă de Copil” nu se dă bătută de ger

  Zilele acestea, Fundaţia „Inimă de Copil” a derulat o campanie impresionată de strângere de fonduri. Organizaţia a continuat campania de strângere de fonduri pentru copiii năpăstuiţi, în ciuda vremii potrivnice.

 • Ciocan: Nici un partid sau ONG nu a cerut sau primit de la MAI date
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciocan: Nici un partid sau ONG nu a cerut sau primit de la MAI date

  Comisarul Christian Ciocan a afirmat astăzi, în urma acuzaţiilor de fraudă lansate de PSD, că Ministerul Administraţiei şi Internelor nu a primit vreo cerere şi nu a dat niciunui partid sau organizaţie neguvernamentală date personale precum CNP-uri.

 • ONG-urile denunţă metoda preşedinţiei daneze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ONG-urile denunţă metoda preşedinţiei daneze

  Mai multe ONG-uri în domeniul mediului au denunţat cu promptitudine marţi metoda de lucru a Danemarcei, care prezidează conferinţa asupra climatului, considerând că ţara organizatoare nu ia în considerare punctul de vedere al unor ţări în curs de dezvoltare.

Modifică Setările