Alţi 100 de migranţi au fost salvaţi din Marea Mediterană. În ultimele zile, aproape 450 de persoane au fost recuperate de pe mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
migranti barca

Sea-Watch a anunţat, duminica asta, că a salvat 100 de migranţi din Marea Mediterană în cea de-a cincea misiune a ONG-ului german din ultimele 3 zile. Printre persoanele salvate s-a numărat şi o femeie însărcinată.

Echipajul are acum aproape 450 de persoane salvate din bărcile cu migranţi la bordul navei Sea-Watch 3. Cel mai mic copil de la bord are doar două săptămâni.

Paza de coastă italiană a raportat dumică că a localizat o barca care transporta migranţi în largul oraşului Crotone din sudul Italiei, după două zile de căutare, scrie Agerpres. 27 de persoane au fost aduse în siguranţă la mal.

Organizaţia nonguvernamentală a anunţat sâmbătă că a salvat în total 270 de migranţi din zona centrală a Mării Mediterane, în cadrul a trei operaţiuni de salvare întreprinse începând de vineri de nava sa „Sea-Watch 3”.

Italia este destinaţia multor migranţi care vin cu barca, adesea plecaţi din nordul Africii în călătoria lor către Uniunea Europeană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite