Stiri despre ong

  664 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Campanie în Spania pentru dreptul la vot al imigranţilor: “Aici trăiesc, aici votez!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campanie în Spania pentru dreptul la vot al imigranţilor: “Aici trăiesc, aici votez!”

  Din două milioane de imigranţi rezidenţi în Spania, doar 51.000 pot vota. Organizaţia non-guvernamentală Andalucía Acoge a criticat, ieri, excluderea unei părţi semnificative a locuitorilor activi ai Spaniei de la procesul electoral şi a cerut schimbarea Constituţiei pentru ca străinii din Peninsula Iberică să poată participa la vot.

 • Buzău: Maternitatea şi două ONG-uri, finanţate de begieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Maternitatea şi două ONG-uri, finanţate de begieni

  O delegaţie a Guvernului Flandrei de Est a semnat astăzi la Consiliul Judeţean un nou protocol de colaborare cu autorităţile buzoiene care vizează alocarea a peste 100.000 de euro către Crucea Alb Galbenă, Fundaţia Sfântul Sava şi Secţia de Obstetrică Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean Buzău.

 • Constanţa: Uliu şorecar, salvat de la moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Uliu şorecar, salvat de la moarte

  Echipajul de Intervenţie şi Salvare a Animalelor Sălbatice Aflate în Dificultate a reuşit să salveze un exemplar de uliu şorecar rănit. Pasărea de pradă a fost găsită azi dimineaţă în Săcele.

 • Botoşani: Bugetul primăriei, jumulit de ONG-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Bugetul primăriei, jumulit de ONG-uri

  Un scriitor botoşănean a cerut primăriei 82.000 de lei ca să îşi publice o carte iar columbofilii au nevoie de 50.000 de lei să îşi ducă porumbeii la competiţii internaţionale.

 • Buzău: Maidanezii, între sterilizare, eutanasiere şi mila ONG-urilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Maidanezii, între sterilizare, eutanasiere şi mila ONG-urilor

  Autorităţile buzoiene văd în eutanasiere o soluţie pentru a scăpa de pericolul câinilor fără stăpân. Printr-un proiect de lege se încearcă încredinţarea deciziei de eutanasiere către consiliile locale. Astfel, viaţa câinilor comunitari atârnă de semnăturile primarilor şi consilierilor.

 • Roşia Montană, între „pericol“ şi „profit“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşia Montană, între „pericol“ şi „profit“

  Situaţia exploatării miniere din judeţul Alba este obiectul unor rapoarte ştiinţifice contradictorii. În timp ce reprezentanţii Gold Corporation anunţă bani pentru stat şi locuri de muncă, ONG-urile, susţinute de specialişti, acuză pericolul ecologic extrem şi lipsa de transparenţă.

 • Petiţie pentru parcuri în toate cartierele din municipiul Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petiţie pentru parcuri în toate cartierele din municipiul Arad

  Două ONG-uri s-au unit pentru a cere primăriei înfiinţarea a 12 spaţii verzi. Arădenii care vor parcuri în cartiere pot semna, începând de astăzi, o petiţie care va ajunge şi pe masa consilierilor locali municipali.

 • Cum îşi împart ONG-urile lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îşi împart ONG-urile lumea

  Prin puterea lor, unele organizaţii non-guvernamentale sunt obligate să se supună logicii economiei de piaţă. După cum oricine poate constata, multe ONG-uri mari care erau adevărate organizaţii caritabile la înfiinţarea lor, au devenit, cu timpul, imense companii care sunt acum conduse de interese financiare şi ocupă un loc important pe scena internaţională.

 • Liceenii îşi iau oraşul înapoi printr-un ONG
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceenii îşi iau oraşul înapoi printr-un ONG

  Cursul de educaţie urbană: o alternativă interesantă de opţional pentru liceu, dar şi pentru gimnaziu. O organizaţie din Bucureşti a început un proiect-pilot în 14 licee şi şcoli generale, prin care îi învaţă pe copii să devină mai buni cetăţeni, din perspectivă urbanistică.

 • CAMPANIA PROFESORI DE NOTA 10 Profa care deschide drumuri pentru tineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CAMPANIA PROFESORI DE NOTA 10 Profa care deschide drumuri pentru tineri

  Pe lângă activitatea de profesor consilier, Mihaela Indricău se implică în diverse proiecte cu ONG-urile din oraş. De profesie dascăl, Mihaela a învăţat pe propria piele că fără sacrificiu, muncă şi ambiţie nu-şi poate clădi o carieră de succes.

 • Dan Păun , luptă pentru un mediu curat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Păun , luptă pentru un mediu curat

  În anul 2009 a înfiinţat Asociaţia Green. S-a născut în Buzău şi locuieşte într-un oraş cu multe probleme de mediu, Brăila, dar este mândru de reuşitele sale.

 • Viitorul bulevard Uranus, contestat pe toate părţile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul bulevard Uranus, contestat pe toate părţile

  Statutul de utlilitate publică, demolarea clădirilor-monument şi poluarea sunt câteva dintre obiecţiile ridicate ieri, de mai multe ONG-uri, în cazul lucrărilor la diametrala Buzeşti-Berzei-Uranus-Calea Rahovei. În replică, primarul Capitalei a declarat că reacţia activiştilor este “de atmosferă”, municipalitatea având toate aprobările necesare pentru realizarea obiectivului.

 • Slatina: Nicoleta Sandu Ioana luptă pentru drepturile tinerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Nicoleta Sandu Ioana luptă pentru drepturile tinerilor

  Şi-a dorit dintotdeauna să ajute tinerii, iar în timpul facultăţii a pus bazele singurului ONG din judeţul Olt care îi învaţă pe adolescenţi despre importanţa protejării mediului înconjurător şi despre cum să se implice în comunitatea din care fac parte.

 • Demolarea la români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demolarea la români

  Scurt şi cuprinzător, a apărut o ştire: se demolează nişte clădiri vechi din Bucureşti (mai precis în zona străzii Buzeşti, inclusiv Hala Matache Măcelaru) pentru a face loc unui bulevard.

Modifică Setările