Stiri despre berd

  270 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • BERD se declară îngrijorată de acuzaţiile împotriva Victoriabank
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BERD se declară îngrijorată de acuzaţiile împotriva Victoriabank

  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare menţionează că a aflat cu îngrijorare despre acuzaţiile intentate de Procuratura Anticorupţie a R. Moldova băncii comerciale Victoriabank. Precum şi despre recentul mandat al instanţei care autorizează Procuratura să pună sub sechestru activele Victoriabank în legătură cu investigarea activităţilor frauduloase în sectorul bancar moldovenesc din anul 2014, transmite IPN.

 • BERD şi BEI pun la dispoziţia fermierilor români fonduri noi în valoare de 12,5 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BERD şi BEI pun la dispoziţia fermierilor români fonduri noi în valoare de 12,5 milioane de euro

  Fermierii din România vor beneficia de acces îmbunătăţit la finanţare prin intermediul unor noi fonduri de 12,5 milioane de euro oferite Agricover Credit IFN de către Banca Europeană pentru Reconstrucţie si Dezvoltare (BERD) şi Banca Europeană de Investiţii (BEI). Împrumuturile vor ajuta producătorii locali să depăşească impactul pandemiei de coronavirus.

 • BERD a îmbunătăţit prognoza de creştere a României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BERD a îmbunătăţit prognoza de creştere a României

  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi-a îmbunătăţit estimările privind evoluţia economiei României în 2019 şi a menţinut prognoza privind PIB-ul în 2020, se arată într-un raport publicat de instituţia financiară internaţională şi preluat de Agerpres.

 • Şi BERD şi-a redus estimările privind creşterea economică a României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi BERD şi-a redus estimările privind creşterea economică a României

  La numai o zi de când Comisia Europeană a revizut în scădere creşterea economiei României din acest an, o altă instituţie îşi reduce estimarea: BERD previzionează că ţara noastră va înregistra o creştere economică de 3,2%, faţă de un avans de 3,6% estimat în noiembrie. Estimările sunt cu cel puţin 2% mai mici decât creşterea economică estimată de Guvern la formarea bugetului României pe 2019.

 • BERD iese din cercul de acţionari ai Mobiasbancă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BERD iese din cercul de acţionari ai Mobiasbancă

  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare aduce la cunoştinţa publicului, printr-un comunicat de presă, că iese din cercul de acţionari ai Mobiasbancă din Moldova. Exprimându-şi încrederea în perspectivele băncii, BERD subliniază că şi-a vândut pachetul de 8,84% în Mobiasbancă, o filială a Groupe Société Générale din Franţa şi a patra cea mai mare bancă din Moldova, pentru 2,6 milioane de euro.

 • Taxa pe lăcomie, criticată în termeni duri de BERD şi IFC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Taxa pe lăcomie, criticată în termeni duri de BERD şi IFC

  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi International Finance Corporation (IFC) s-au plâns, în mod oficial, Guvernului român cu privire la noile impozite pentru sectorul bancar, arată sursele citate de site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

 • Ambulanţe noi pentru Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambulanţe noi pentru Chişinău

  În subdiviziunile de asistenţă medicală urgentă din Chişinău, luni, 26 noiembrie, au fost repartizate ambulanţe noi, de tip B. Este vorba despre 36 de unităţi de transport moderne, de model Mercedes. Prezent la evenimentul de repartizare, premierul Pavel Filip a declarat că Guvernul şi-a propus ca serviciul medical de urgenţă să devină unul calitativ, inclusiv prin dotarea cu ambulanţe moderne, de tip european, transmite IPN.

 • Datornicii Piraeus Bank vor intra pe mâna
recuperatorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datornicii Piraeus Bank vor intra pe mâna recuperatorilor

  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, APS Delta, Balbec Capital şi IFC vor investi împreună într-un portofoliu de credite neperformante, în valoare de 50 de milioane de euro, al celui mai mare grup bancar elen, Piraeus Bank, a anunţat vineri BERD, transmite Reuters.

 • BERD, prognoze mai sumbre pentru economia
românească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BERD, prognoze mai sumbre pentru economia românească

  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi-a revizuit în jos estimările privind avansul economiei româneşti în 2018 şi 2019, prognozând o creştere de 4,2% în acest an, pentru ca anul viitor avansul economiei să se reducă la 3,6%.

 • Piraeus Bank România va deveni First Bank
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piraeus Bank România va deveni First Bank

  Piraeus Bank România îşi va schimba numele în „First Bank”, în urma unei decizii luate miercuri de Consiliul de Administraţie al băncii.

 • Piraeus Bank îşi schimbă numele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piraeus Bank îşi schimbă numele

  Piraeus Bank îşi va schimba denumirea începând cu luna decembrie, după ce a fost preluată de fondul de investiţii american J.C, Flowers şi BERD.

 • BERD: Îmbătrânirea populaţiei afectează mediul de afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BERD: Îmbătrânirea populaţiei afectează mediul de afaceri

  Populaţia României scade de la o zi la alta din motive ce ţin de emigrare şi rata scăzută a natalităţii. În plus, populaţia îmbătrâneşte. Pe lângă impactul asupra viitoarelor pensii, acest aspect va avea efecte şi asupra mediului de afaceri, în special în ceea ce priveşte companiile de mari dimensiuni, care sunt prezente pe piaţa românească.

 • Transgaz a securizat un împrumut important de la BERD pentru gazoductul BRUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transgaz a securizat un împrumut important de la BERD pentru gazoductul BRUA

  Reprezentanţii BERD şi ai Transgaz au semnat un contract de finanţare vineri după-amiază în valoare de 278 de milioane de lei, aproximativ 60 de milioane de euro. Banii sunt destinaţi finanţării secţiunii româneşti a gazoductului BRUA, unul dintre cele trei mari proiecte energetice în care este implicat operatorul român de gaze naturale.

Modifică Setările