Scrisoare deschisă către monstruoasa de mă-ta

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru tine mă-ta nu contează dacă are cratimă, e doar mami. Pentru noi e un monstru. E atât de monstruoasă că atunci când ţi-au dat drumul din preventiv te-a luat acasă şi te-a pupat şi ţi-a spus că totul o să fie bine, că de fapt nu e vina ta. Cel mult, poate anturajul, dar sigur că cea cu adevărat vinovată e tot EA. Că tu nu ai făcut nimic şi până la urmă, ce mare lucru sunt cinci minute de sex aşa cum i-ai spus tu.

Aşa că mă-ta, de la care nu mă aşteptam nici măcar să ştie să scrie la cât de monstruoasă e, intră pe net şi începe să caute. Să demonstreze că tu nu eşti vinovat şi EA e o curvă. Pentru că EA a cerut-o, EA a căutat-o şi, mai mult că sigur, i-a şi plăcut. Iar acum vrea să îi facă rău puişorului ei. Aşa că tu poţi să stai liniştit că rezolvă mă-ta să scapi de acuzaţia de viol.

Pentru cei cu sufletul sensibil, vă rog să faceţi abstracţie de cuvântul mă-ta şi să îl înlocuiţi cu unul mai blând: mami. Mami e voluntară şi energică. Ca leoaica rănită s-a aşezat între ăla micu`şi agresoarea lui. Vipera care vrea să îi rănească puiul e o fată din Vaslui care a fost violată de şapte localnici şi a avut curajul să reclame acest lucru la poliţie.

Cei şapte violatori: Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani)

Să ne adresăm acum direct doamnei care a reuşit să crească în bătătura ei un monstru de om şi despre care cred că este de fapt mai rea şi mai imundă chiar decât fii-su. Ea, ca şi alţi monştri care umblă liberi pe stradă, trăiesc cu impresia că violul este permis, că este o distracţie pentru victimă şi că agresorii nu au făcut mare lucru, poate un fel de distracţie nevinovată. V-aş ura doamnă să vă violeze şi pe dumneavoastră vecinii beţi, vreo două zile la rând şi să mai vorbim după, dar tare îmi e teamă că sunteţi atât de mizeră moral, încât nu înţelegeţi nimic.

Aşa că, să vedem care sunt miturile despre viol, mituri care ar trebui afişate pe stâlpii din Vaslui, predate la şcoală şi repetate pe stradă de toate animalele astea care râd atunci când aud cuvântul viol. Am dubii că veţi înţelege ceva, dar să nu ne oprim din demersul nostru de a civiliza lumea chiar şi când dăm peste primitivi ca dumneavoastră.

Părerea unui localnic din satul violului: Aşa-i trebuie, dacă s-a urcat în maşină cu şapte. Dacă era fată cuminte, nu păţea nimic. Fata e de vină. A distrus şapte familii, oameni credincioşi care nu au avut niciodată probleme cu legea.

1. Violurile sunt rare

Fals. Statisticile spun că dimpotrivă, violurile sunt acte care se petrec cu regularitate, dar sunt foarte rar raportate la poliţie din cauza traumelor prin care trec victimele. Rapoarte ale FBI susţin că aproximativ între 80 şi 90% dintre violuri nu sunt raportate. Alte statistici susţin că în fiecare oră o femeie este violată undeva în lume.

Ce zici mămico? Este că ţi-ar fi plăcut ca fata să nu se ducă la poliţie şi ăla micul să scape nepedepsit?

2. Dacă femeile ar fi mai precaute în prezenţa străinilor nu ar fi violate

Fals. În realitate, patru din cinci victime îşi cunosc agresorul care face parte din cercul de cunoştinţe ale femeii violate. Doar 22% dintre victimele unui viol sunt agresate de un străin. 9% dintre victime sunt violate de către soţ sau de fostul soţ, 11% sunt violate de către părinţi, 10% sunt violate de către rudele apropiate, iar 29% sunt violate de către prietenii apropiaţi sau de către cunoştinţe.

Mamă dragă, parcă se schimbă situaţia puţin. Ca să vezi, fii-tu e un violator clasic. Sper că eşti mândră de el.

3. Violul este direct legat de plăcerea sexuală

Fals. Studiile arată că violurile sunt despre dorinţa de putere şi intenţia de a răni, iar majoritatea violatorilor par a fi oameni normali, dar care au înclinaţie spre violenţă. Între două treimi şi un sfert din violuri sunt planificate în avans.

Cam ca fii-tu, că sunt convins că nu e un elev de nota 10 la şcoală, tras în jos de anturaj. E şi el un mic animal, care se pregăteşte să facă rău altor oameni pentru că mamiţica nu a fost în stare să crească altceva la uşa ei.

4. Victimile incită atacatorii

Fals. Indiferent de ce vi se pare când vedeţi o femeie pe stradă, ea nu vă roagă să o violaţi. Un viol este un act de agresiune profundă şi nimeni nu cere aşa ceva, în ciuda răspândirii acestui mod de a gândi.

Mămico, adevărul e că fii-tu e un animal şi că înainte de a o penetra pe fata pe care o viola, ea i-a cerut de mai multe ori să nu facă aşa ceva. A plâns, s-a zbătut, a implorat. Dar fii-tu mămico, e un animal care nu înţelege suferinţa.

5. Femeile fac plângeri la poliţie invocând violul ca să atragă atenţia asupra lor

Fals. Studiile (vezi punctul 1) arată că mai degrabă au tentaţia de a ascunde violul decât de a se pune în situaţia de a recunoaşte aşa ceva. Cazurile în care apare un viol pretins doar pentru atenţia comunităţii sunt rare, iar persoanele care aleg să se remarce astfel au tulburări majore de personalitate.

Aşa că mami dragă, fii-tu e un violator, orice ai zice tu, orice ai face şi orice ai crede. Şi pentru că am stabilit că ai crescut un monstru, hai să vedem şi ce zic studiile despre violatori. Ca să vezi şi tu cam ce pupi seara de noapte bună. Există trei categorii importante de violatori, după împărţirea experţilor bazată pe comportamentul celor care violează:

1. Violatorul cu ură – acesta se foloseşte de viol ca de o armă pentru a-şi umili victima într-o încercare de profanare a acesteia; de cele mai multe ori, actele sale sunt motivate pe fond de sărăcie sau probleme familiale.

2. Violatorul cu putere – e un mod de a-şi recunoaşte propria masculinitate şi e probabil să răpească victima şi să o violeze în mod repetat pe o perioadă lungă de timp.

3. Violatorul sadic – foloseşte metode brutale care fac victima să sufere, pentru că în acest mod îşi poate oferi plăceri sexuale; încearcă să îşi pedepsească victima, care în ochii lui apare ca un simbol al celor pe care vrea să îi distrugă.

Fii-tu face parte din a doua categorie, pentru că el împreună cu ceilalţi au răpit fata şi au abuzat-o repetat. Pentru ei, violul a fost un act profund masculin şi a venit din lipsa de educaţie pe care tu şi ta-su nu aţi fost în stare să i-o oferiţi. Bravo mămico. Ai crescut un violator.

Dar dragă doamnă, să nu credeţi că se termină aici totul. Nuuu... citiţi continuarea pe Sereniti.ro

Un text semnat de Lidia Marinescu.


Lidia Marinescu este brand manager. Marketing. Sharp, edgy. Bitchy with a darling and lovely side. Sweet and sour. Make up heavy user. Social media addicted. Sun glasses aficionada. Dependentă de romenglish şi ciocolată cu rom. Motto personal: Viaţa nu îmi dă mie lămâi, eu îi dau lămâi vieţii. Şi 50 de votcă, sau de rom, sau de gin. Merge şi un strop de campari.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite