FOTO Revelion 2016. Idei de decoraţiuni pentru o petrecere reuşită

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerea de Revelion trebuie să fie cea mai efervescentă din an!
Petrecerea de Revelion trebuie să fie cea mai efervescentă din an!

Fiecare are propria viziune despre cum trebuie să arate petrecerea de Revelion. Iar această viziune se modifică de la un an la altul, în funcţie de vârstă şi priorităţi (cel mai adesea :)). Dacă în facultate ne doream să ne prindă Anul Nou la cea mai tare petrecere din oraş, după ce apar copiii, suntem tot mai tentaţi să celebrăm acest moment într-un cadru mai intim, acasă poate, înconjuraţi de familie şi de prieteni apropiaţi.

În cazul în care anul acesta sunteţi gazda petrecerii de Revelion, iată câteva idei de decoruri creative ce vor face party-ul de neuitat.

#1 Varianta 1: Cină liniştită în familie

image

Varianta 2: Cină tematică alături de prieteni

image

Din decor nu trebuie să lipsească ceasurile, coifurile, baloanele şi artificiile. Am scris mai multe despre aceste must have-uri şi pe site-ul personal. 

image

Aţi văzut că la toate evenimentele şi petrecerile mondene e un panou la care se pozează toţi invitaţii. Ei bine, puteţi face unul şi acasă, pentru a avea fotografii reuşite, care să vă amintească de acest moment. Puteţi realiza un panou DIY (Do-It-Yourself) din beteală, din hârtie creponată sau din carton în tonuri metalice. 

image

Despre aranjarea mesei de Revelion am scris şi AICI, unde am făcut şi o selecţie de zece ţinute pentru doamne şi domnişoare pe care le-am considerat potrivite pentru petrecerea de la trecerea dintre ani.

La mulţi ani, 2016! Să vii cu tot ce e bun şi n-a venit anul acesta!

//Sursă foto: thedecorista.com, mommyshorts.com, undercoverhostess.com, etsy.com

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite