Cine foloseşte programul Rabla pentru telefoane?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine foloseşte programele de Buy Back?
Cine foloseşte programele de Buy Back?

Astăzi am primit şi noi pe mail un comunicat de la Orange despre un nou program de Buy Back. Adică programul rabla pentru telefoane. Şi ne-am gândit: voi le-aţi folosit vreodată?

Pornind de la comunicatul Orange, care promite vouchere între 10 şi 400 de euro, am spus şi noi să experimentăm pe paginile operatorilor, să vedem cum ne putem schimba telefoanele vechi pentru unele noi.

Eu am un iPhone 3GS care a căzut în cap de două ori şi e crăpată vag carcasa în colţul din dreapta. Şi un BlackBerry Bold, nimic complicat. Haideţi să vedem cât aş primi eu pentru un asemenea telefon. De exemplu, la Vodafone mi s-ar da aproximativ 6 lei, potrivit uneltei de pe site, care aproximează cât am primi în magazin. Cât se devalorizează un telefon? Cam mult, dacă e să ne uităm pe cifre.

La Orange aş primi 9 euro pentru telefonul meu, adică un voucher de 10 euro pentru un telefon nou. Dar ce se întâmplă dacă avem un telefon complet nou, dar pe care vrem să-l dăm la Buy Back. De exemplu, un Samsung Galaxy Note II în stare impecabilă ar primi cam 1.400 de lei. Avantajos? Poate.

Dacă la maşini un program Rabla este destul de avantajos, la telefoane nu ştim încă ce să credem. Noi nu le-am folosit niciodată până acum, dar vrem să auzim experienţele voastre. Pentru că avem o curiozitate: noi am testat doar unealta de pe site. Ce se întâmplă în magazin? Cine stabileşte preţul final? Experienţele voastre contează să avem o opinie mai bună asupra acestor programe interesante pentru utilizatorii de smartphone-uri, mai ales că majoritatea dintre noi le schimbăm foarte des şi vrem mereu ultima generaţie.

Ce alegeţi? Buy Back sau vă duceţi pe Okazii.ro?

Buy Back la Vodafone, Orange sau Cosmote

Vă invit să ghiciţi despre ce telefon este vorba mai jos. Un print screen de pe site-ul Vodafone. 

buy back
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite