Alegerea lui Dragnea ca interimar la PSD, bucuria anti-pesediştilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD
Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD

După alegerea lui Liviu Dragnea în poziţia de preşedinte interimar al PSD, cred că mulţi se aşteptau la un linşaj mediatic din partea celor care de ani de zile îi critică pe social-democraţi. Până la urmă să alegerea unui condamnat - chiar dacă în primă instanţă, pe tatăl baronilor, dă muniţie criticilor cât pentru sute de articole şi dezbateri TV. Surprinzător pentru unii, lucrurile nu s-au întâmplat aşa.

Vocile anti-pesediste consacrate, numite de unii chiar talibane, tac de la alegerea preşedintelui interimar al PSD. Nici domnul Rareş Bogdan, nici doamna Andreea Pora, nici doamna Sorina Matei sau domnul Tapalagă (nu văd articolul de azi chiar ca pe un atac la Liviu Dragnea) nu spun absolut nimic din ce s-ar aştepta lumea să spună.

Tind să cred că aceşti oameni, pe care nimeni nu îi poate acuza de lipsă de inteligenţă, fac în aceste momente un compromis, un compromis pentru discreditarea ulterioară a PSD. De ce spun asta? Pentru că vulnerabilităţile noului preşedinte interimar al PSD convin de minune adversarilor partidului, indiferent de unde provin aceştia.

Ce este oare mai util pentru a discredita PSD decât să îl laşi să îşi afişeze noul lider, dând impresia că acesta este ”tolerat” mediatic, când de fapt imaginea acestuia este una negativă, lucru care va afecta PSD în întregul său până în momentele politice importante - cum sunt alegerile. Şi uite aşa se facilitează realizarea visului domnului Iohannis - ”Guvernul meu”.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite