„30 seconds of fame” la Iaşi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Photo credit: George Pleşu
Photo credit: George Pleşu

6fingers are un obicei care pe mine mă distrează de mor. Se uită în public în timpul cântărilor şi descoperă câte un personaj, care mai de care mai neobişnuit. Într-o seară cu Neveste vesele la Metropolis, în pauza dintre acte, a venit râzând la mine şi mi-a spus să mă uit în dreapta prin rândul 4-5, că e unul cu o faţă de guru. Întâmplător chiar ştiam omul. Era Vali Răcilă. 6 încă nu-l cunoscuse.

Vinerea trecută la Iaşi a descoperit un cu totul alt gen de personaj. O tipă care a stat în rândul 1, chiar în dreptul său. Tot concertul s-a uitat vrăjită în telefon, neacordând nici cea mai mică atenţie spectacolului, n-a aplaudat, n-a ridicat capul nici măcar o dată. Oare ce-o fi căutând acolo? O fi intrat să se ascundă de cineva?

Altfel, totul a decurs ca la carte, Iaşul e plin de oameni frumoşi. Şi de rock :) Ia uite peste ce am dat mergând pe stradă.

image

 În scurt timp, fără să-mi dau seama, am devenit viral pe facebook. Interesant e că mulţi dintre cei care au comentat habar n-aveau cine sunt, unii au crezut că sunt şoferul. Clar că Megadeth şi-au ales greşit P.R.-ul :)

Cărtureştiul se află într-un mall uriaş, aşezat peste fostul ştrand, foarte dichisit, numai bun pentru dependenţii (sau mai bine zis dependentele) de shopping. Lume multă la Infusion, ca de obicei la Iaşi, iar după poveştile albumului, un Road Trip de control.

Am fost uşor trist după concert, nu de alta, dar am terminat turneul chiar când începeam să mă obişnuiesc. Da’ las’ că mai facem. Şi mai şi. Până una alta vă aştept pe 20 la Godot în Bucureşti, unde o să cânt cu Luiza Zan şi pe 26 tot în Bucureşti la Fabrica unde o să fie primul concert byron de club de după turneu.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite