Marius Popescu

Consultant politic

Puteţi să-mi daţi exemplu, în ultima vreme, o instituţie importantă a statului (sau poate chiar şi o mare companie) care a dat dovadă o îndemânare şi o măiestrie ieşită din comun atunci când a fost vorba despre comunicare? Chiar sunt curios...

Nu mai e mult şi intrăm în adevărata campanie pentru alegerile locale, atunci când lucrurile vor intra în linie dreaptă şi bucureştenii, locuitorii celui mai important oraş din România (poluat sau nepoluat) se vor întrepta spre cabinele de votare şi vor vota, în majoritate, cu... Da' chiar, cu cine?

Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe Ordonanţa de Urgenţă nr. 12/2020 (februarie 2020) prin care Tarom a primit un ajutor de stat de 199 milioane de lei că deja apar primele discuţii: Ce va urma? Care e strategia transportatorului aerian naţional? Când se restructurează?

Ultima perioadă a tot fost marcată de mai multe atacuri faţă de angajaţii de la stat. În spaţiul public circulă tot felul de informaţii care transmit o anumită ostilitate faţă de bugetari şi ar trebui să facem tot ce-i posibil să nu “plecăm pe fentă”. Cred, totuşi, că ar trebui făcută puţină lumină şi ar trebui să fim puţin atenţi la datele EUROSTAT (organismul Comisiei Europene care se ocupă cu statistica).

Vezi mai multe