Şoferul teribilului accident de la Slobozia Nouă, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bolidul a fost serios avariat în urma impactului foto: Mădălin Sofronie

Florentin Gabriel Constantin (23 de ani), cel care a provocat, în noaptea de duminică spre luni, un accident groaznic în cartierul Slobozia Nouă, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tânărul de 23 de ani a fost arestat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Vă reamintim că Valentin Badim (23 ani) şi-a pierdut viaţa, duminică noaptea, în urma unui accident de circulaţie provocat de amicul său Florentin Gabriel Constantin. Cei doi băieţi, împreună cu o fată, Andreea Andrei (19 ani), plecaseră la plimbare, dar, la întorcere, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un stâlp.


Valentin Badim a decedat pe loc, iar bolidul BMW a fost făcut franjuri. Şoferul maşinii şi iubita lui au fugit de la locul faptei. Cei doi aveau să fie găsiţi după câteva minute de poliţişti pe o stradă lăturalnică din cartier. Mai mult, testat cu aparatul DRAGER, poliţiştii au constatat că şoferul de ocazie se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea permis de conducere.