Social-democratul Marin Constantin a fost numit prefect al judeţului Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Constantin a fost primar în comuna Albeşti timp de 12 ani FOTO obiectiv.net

Social-democratul Marin Constantin a fost numit prefect al judeţului Ialomiţa, iar ceremonia de învestire are loc joi, 6 ianuarie.

Marin Constantin a fost numit miercuri, 5 ianuarie, în funcţia de prefect al judeţului Ialomiţa. Din luna septembrie 2021, atribuţiile instituţiei au fost preluate de subprefectul Toniţa Manea, ca urmare a eliberării acestei funcţii de către prefectul USR-PLUS, Mihai Tănăsescu.

 Hotărârea privind numirea lui Marin Constantin în funcţia de prefect al judeţului Ialomiţa a fost adoptată în şedinţa Guvernului României din 5 ianuarie.

Marin Constantin a mai deţinut funcţia de subprefect al judeţului Ialomiţa în anul 2012, fiind şi primar al comunei Albeşti timp de aproximativ 12 ani. În ultima perioadă a lucrat la Consiliul Judeţean Ialomiţa. Ceremonia de învestire în funcţia de prefect a lui Marin Constantin, va avea loc joi, 06 ianuarie.

Guvernul a aprobat, miercuri mai multe hotărâri care vizează eliberarea din funcţii a unor prefecţi şi subprefecţi şi noi numiri în funcţii de prefecţi în judeţe precum Ilfov, Ialomiţa, Bacău, Dolj, Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Elevii învaţă online pentru că Primăria Giurgiu nu a avut banii pentru plata în avans a gazului necesar încălzirii unităţilor de învăţământ

Controverse aprinse după plata burselor şcolare. „Copiii se întreabă de ce la alte şcoli se dă mai mult“