FOTO 60.000 de euro câştigaţi cu doar 2 lei. Unde s-a întâmplat minunea şi ce va face jucătorul cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un vâlcean a câştigat de curând aproape 250.000 de lei, investind doar 2 lei. Norocosul a jucat la o casă de pariuri sportive din Horezu - Vâlcea şi a avut şansa unui bonus dublu.

GALERIE FOTO

Claudiu Marinel Trache s-a îmbogăţit peste noapte, datorită unei pasiuni. O pasiune în care, aşa cum recunoaşte, nu investeşte mult, dar căreia îi este fidel - pariurile sportive. 

Şi cei de la Fortuna, de care aparţine agenţia de pariuri în care şi-a încercat vâlceanul norocul, recunosc că performanţa lui este una rar întâlnită.

Tot de la ei am aflat şi cum a fost posibilă minunea. „A avut peste 20 de evenimente, cu cotă minimă de 1.25 şi a beneficiat de Bonus Dublu. Selecţia e una cu adevărat spectaculoasă”, recunosc reprezentanţii companiei de jocuri de noroc. 

Mai mult, „a ales meciuri de fotbal din mai multe campionate din Europa, pe care a jucat total goluri, "solişti", "duble", ambele marchează sau rezultat pauză/final”. Iar cota finală a biletului a fost de 65.034!

Şi-a încasat trofeul de la agenţia Fortuna din Horezu şi „s-a fotografiat mândru că e un exemplu de reuşită pentru orice jucător pasionat”.

La o simplă căutare pe reţelele de socializare, bărbatul spune că s-a născut în Drăgăşani şi locuieşte în Râmnicu Vâlcea. Jurnaliştii din presa locală l-au găsit însă într-o comună din apropierea oraşului Horezu, la Costeşti. 

Vestea norocosului s-a dus în toată zona. Deşi valoarea maximă a câştigului era de 123.000 de lei, vâlceanul a beneficiat de un bonus dublu. 

Jucătorul a recunoscut reporterilor de la „Eveniment Vâlcean” că nu joacă niciodată pe bani mulţi, maxim 6 lei şi că se aştepta să câştige o sumă mare. 

„De obicei joc meciuri care vor avea loc într-o săptămână întreagă sau chiar în 10 zile. M-am aşteptat să prind o sumă mare. Au fost meciuri din mai multe campionate. Am pariat pe echipe pe care le urmăresc din urmă”, a mai declarat Claudiu Trache pentru Eveniment Vâlcean

Cu banii, bărbatul vrea să-şi termine casa din Râmnicu Vâlcea, ca să se poată muta cu familia acolo. A recunoscut că nu este la primul câştig, dar niciunul atât de consistent şi că secretul constă în a urmări „evoluţia echipelor”. Şi a mai mărturisit că va continua să parieze, dat o va face tot pe sume mici.

Nu toţi banii îi vor intra în cont, suma fiind impozabilă, va rămâne cu mai puţin de 220.000 de lei.