Tânără dispărută fără urmă. Şi-a anunţat părinţii că este în Franţa, cu iubitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crina Alexandra Estera Creţu a dispărut din Braşov. Foto Poliţia Română

Crina Alexandra Estera Creţu, din judeţul Vrancea, a plecat la Braşov în urmă cu două luni şi nu s-a mai întors. Poliţia o caută după ce familia, disperată, a dat-o dispărută.


Tânăra are 19 ani şi este din comuna Ploscuteni, judeţul Vrancea.

La începutul lunii, fata a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge la o prietenă în Braşov ca să-şi caute un loc de muncă.

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, precizează Poliţia Română.

Familia e disperată şi se gândeşte la ce e mai rău, mai ales că fata nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României. Părinţii cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din ţară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariţie.

Tânăra se află în lista cu persoane dispărute a Poliţiei Române. Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui. 

Crina are ca semn particular o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 cm.