Şoferiţă filmată conducând haotic pe DN19, în Bihor. Ce au descoperit poliţiştii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferiţa a evitat la milimetru impactul cu un camion, cu două insule de calmare a traficului dar a izbit o maşină parcată. FOTO: capturi video Facebook Marius Medişan

O şoferiţă din Bihor s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beată la volan, provocând haos pe DN 19, unde a fost filmată de camera de bord a maşinii care circula în spatele ei intrând de mai multe ori pe sensul opus şi izbind un autoturism parcat.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţa, pe DN19. Din înregistrarea postată pe Facebook de Marius Medişan, cel care a filmat cu camera de bord "aventurile" şoferiţei, se vede cum femeia conduce haotic, intrând de mai multe ori pe sensul opus, unde evită "la milimetru" să se izbească de maşinile care veneau din faţă, dar şi momentul în care loveşte un autoturism parcat pe marginea şoselei, în localitatea bihoreană Biharia, plecând apoi mai departe, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Şoferul care rula cu autoturismul în spatele femeii susţine în postare că a sunat în trei rânduri la 112, până când poliţiştii rutieri au apucat să o oprească pe şoferiţă şi să constate că aceasta era băută. 

"ATENŢIE! Alcoolul la volan poate să ucidă! Ruta Baia Mare-Oradea. După 3 apeluri la 112, doamna ( de vreo 50 şi ceva de ani) de la volan, a fost oprită de un echipaj al Poliţiei. La minutul 3,12 , se observă cum loveşte o maşină parcată, şi îşi continuă drumul", a scris Marius Medişan pe contul său de Facebook, unde a făcut publică filmarea.

"La volanul autoturismului a fost identificată o femeie de 57 de ani, din comuna Diosig. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentraţie alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată într-o informare transmisă, marţi, în legătură cu acest caz, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Cert e că femeia s-a ales cu dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din comuna Biharia, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Sursa video: Marius Medişan

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Cine sunt şoferii care l-au oprit pe TIR-istul beat din Belarus înainte să facă prăpăd pe o şosea din Bihor

Primăriţa din Bihor şi soţul ei acuzaţi că au bătut „la sânge” un procuror au fost trimişi în judecată pentru tentativă la omor