VIDEO Dezastru în Craiova după o ploaie torenţială. Străzile au ajuns să semene mai degrabă cu nişte piscine prin care au „înotat“ oameni şi maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inundaţii de proporţii la Craiova, acolo unde canalizarea nu a făcut faţă după o ploaie torenţială, iar apa s-a strâns în ritm rapid şi i-a luat prin surpindere pe şoferi. Străzile au ajuns în un ele zone din oraş să semene mai degrabaă cu nişte piscine prin care au „înotat“ oameni şi maşini.

Craiova s-a trezit sub ape, după o oră de ploaie toarenţială, mai multe străzi au fost inundate, iar cei prinşi în stradă, fie că erau pe jos sau la volan au avut o seară grea. Apa s-a strâns imediat în ritm rapid, iar în unele locuri depăşea şi un metru, iar acest lucru i-a luat pe şoferi prin surpindere. Zeci de autoturisme au rămas blocate la Podul lui Electro şi în cartierul Bariera Vâlcii. „Peste 10 maşini au rămas blocare, iar la autoturismul s-a spart motorul. Toate care au rămas aici sunt avariate“, a spus supărat un şofer. 

VIDEO

Mai multe străzi au fost inundate în Craiova după o ploaie torenţială

Furtuna a pus la pământ si copaci care au strivit trei maşini parcate, iar în cartierul Craioviţa Nouă, un singur arbore a facut praf două autoturisme.

Unii craioveni au făcut haz de necaz şi au ieşit cu barca la plimbare pe străzi. 

VIDEO

Unii craioveni au ieşit la plimbare cu barca