Poliţistul prins luând 500 de lei mită de la un doljean a fost arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Dolj a emis astăzi mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele agentul-şef adjunct Costel Caragea, ajutorul şefului de post din localitatea Celaru. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunii de luare de mită.

Agentul-şef adjunct Costel Caragea, ajutorul şefului de post din localitatea Celaru, a primit şpaga pentru a nu-i întocmi dosar penal unui doljean care fusese prins fără permis de conducere în timp ce conducea o motocicletă.

Poliţistul a fost prins în flagrant la doar două zile după ce un alt poliţist, de la postul de Poliţie Coţofeni, a refuzat o mită de 500 de euro de la doi fraţi pe care îi depistase în trafic circulând cu o maşină cu numere false. Poliţistul a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, iar cei doi fraţi au fost invitaţi la Postul de Poliţie, în vederea audierii, ocazie cu care i-au oferit poliţistului suma de 500 euro, fiind prinşi în flagrant de ofiţeri. Ei au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită.