PROMOVARE DE LA SAT PE INTERNET Cum să vinzi cai pe Youtube (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clujean a găsit o modalitate inedită de a-şi prezenta caii pe care i-a scos la vânzare. Filmează animalele alergând prin curte, după care pune filmuleţele pe celebrul site de video sharing Youtube. Vezi în material ce mai vând clujenii pe acest site.

Dan Vele, un locuitor al comunei Gilău, de lângă Cluj-Napoca, are de vânzare doi cai, unul de un an şu jumătate, iar altul de trei ani. A tot încercat să vândă animalele în stil tradiţional, din vorbă în vorbă, dar nu i-a reuşit. Fiind, însă, un utilizator de internet, s-a inspirat din lumea virtuală, de unde a luat exemplu pentru vânzarea cailor.

„Am văzut mai demult câteva anunţuri de vânzare a cailor pe internet şi aveau şi video cu ei. M-am gândit să fac şi eu aşa“, spune clujeanul, care apare şi el în filmuleţe. „Am o mânză roşie de un an şi jumătate şi o iapă frumoasă de trei ani“, a adăugat el.

A avut şi reacţii în urma publicării pe Youtube a filmuleţelor în care apar caii alergând prin curte. „Chiar ieri m-a sunat cineva să mă întrebe de preţ“, a spus acesta. Vele nu a dorit să ne spună preţul cu care vinde caii, dar e sigur că va avea succes pe internet. Prezentările şi filmuleţele nu sunt profesioniste, însă bărbatul din Gilău transmite mesajul de care e nevoie. În una din înregistrări se poate vedea cum Dan Vele scoate un cal din gospodărie şi îi dă drumul să alerge prin curte, în timp ce îl filmează.

Bărbatul postează sub fiecare video numărul său de telefon, la care poate fi contactat, dar şi o scurtă descriere a celor doi cai. „Cai de vânzare Cluj. Iapă frumoasă de 3 ani în Gilău, strada Republicii“, scrie în una dintre descrieri.

Ce mai vând clujenii pe Youtube?

Site-ul de video sharing nu mai este de mult o sursă de entertainment pentru clujeni. Mulţi dintre aceştia au găsit, prin intermediul Youtube-ului, un mediu propice de promovare al locuinţelor, animalelor de companie, autoturismelor, ATV-urilor, terenurilor sau chiar a... tobelor.

Tobe profesionale. Testate live:

Căţei rasa Bulldog francez:

ATV:

Autoturism Toyota Celica:

Teren lângă Nokia:

Casă cu şapte camere: