Mărturia vecinei unei femei ucise în Capitală: Când a ajuns Poliţia, ea încă striga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecina unei femei care a fost ucisă în bătaie joi noapte de fiul său, într-un apartament din Bucureşti, susţine că victima era încă în viaţă când echipajele au ajuns la adresă.

Poliţia a fost alertată de vecinii care au auzit ţipete din apartamentul în care locuiau o femeie în vârstă de 74 de ani şi fiul ei de 46 de ani. Când poliţia a ajuns la faţa locului, a spart uşa apartamentului şi a găsit-o pe femeie decedată. Bărbatul a fost imobilizat şi dus la secţie, a informat Poliţia Capitalei. 

Una dintre vecine a declarat că a efectuat apelul la 19.59, iar „la 20.45 poliţiştii încă dădeau cu picioarele în uşă să o deschidă“, potrivit Antena 3.

„M-a rugat pe fereastra de la bucătarie, fiind suprapuse, să chem Salvarea sau Poliţia fiindcă o omoară. Singurele vorbe pe care le-am auzit. Am format 112, o doamnă mi-a răspuns, i-am spus cazul foarte repede, ca să înţeleaga ce grav este. Au venit după 20-25 de minute. Au aşteptat descarcerarea şi au desfăcut uşa pe la 9 şi ceva. Cam la o oră au spart uşa. Când au venit poliţiştii prima dată, dânsa mai striga. Pe parcurs n-a mai avut voce. Nu se mai auzeau decât trancăniturile lui. Lua tot ce avea în cale şi trântea de pământ. Până atunci, a trântit tot în capul doamnei”, a declarat vecina care a sunat la 112. 

Surse din anchetă susţin că femeia ar fi fost omorâtă cu aparatul de microunde din bucătărie, bărbatul lovind-o cu acest aparat până când femeia a rămas fără suflare.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri şi sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.