O mamă acuză că băiatul ei a fost pipăit în autobuz de către un bătrân: „Vă ademeneşte cu bomboane să vă poată pipăi şi prinde de p***“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul suprins în autobuz. FOTO: Facebook

Alertă în Baia Mare după ce o mămică a acuzat public un bătrân că pipăie copiii în zonele intime. Femeia a postat pe reţelele de socializare că fiul ei a fost atins de către bărbat în autobuz, iar din comentariile internauţilor a reieşit că individul nu ar fi la prima faptă de acest gen. Poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări pentru identificarea bătrânului.

Copii, feriţi-vă de acest nemernic de om, vă ademeneşte cu bomboane să vă poată pipăi şi prinde de p.. . Umblă pe autobuz, are o cârjă”, este mesajul postat de mămică pe Facebook. 

Femeia a arătat că în urmă cu o săptămână bătrânul i-a atins organele intime ale băieţelului ei în vârstă de 14 ani, după ce micuţul a fost ademenit în autobuz cu bomboane ca să se aşeze lângă el. Copilul a povestit bunicilor ce s-a întâmplat, iar la finele săptămânii trecute, părinţii şi micuţii s-au aflat în acelaşi autobuz cu bătrânul.

Astfel, femeia i-a făcut acestuia o fotografie şi l-a luat la întrebări pe bărbat, însă acesta nu a spus nimic. Mai mult, mămica a făcut publică fotografia bătrânului, avertizând astfel alte mămici din Baia Mare. 

„Ne-am autosesizat în urma informaţiilor apărute în spaţiul public şi am demarat verificări”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Citeşte şi

Câini otrăviţi în judeţul Maramureş. Ce riscă agresorul care a recurs la acest gest groaznic

Motivele pentru care femeile sunt mai fericite alături de un bărbat urât. Care sunt rezultatele uimitoare ale unui studiu