Sfatul valoros de creștere a copiilor pe care Drew Barrymore l-a primit: „Am obținut cele mai bune rezultate” VIDEO

0
Publicat:

Actrița Drew Barrymore a dezvăluit sfaturile pe care le-a primit și care i-au schimbat maniera în care își educă fiicele. În cadrul emisiunii „The Drew Barrymore Show”, care a fost difuzată marți, actrița, în vârstă de 48 de ani, a avut-o ca invitată pe experta în parenting și pe psihologa dr. Aliza Pressman, relatează People. 

Barrymore este mama a două fete: Olive, în vârstă de 11 ani, și Frankie, în vârstă de 9 ani. 

Mi-ați schimbat viața în mod deosebit. Fiica mea Olive, pe care Aliza o cunoaște, trecea printr-o fază, asta a fost cu ani în urmă, în care, atunci când se supăra, încercam să mă duc la ea și să o fac să se simtă mai bine", a început Barrymore. 

Drew Barrymore are două fiice cu Will Kopelman. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Acesta era ultimul lucru de care avea nevoie sau pe care și-l dorea. Nu înțelegeam, fie fugea, fie se întorcea la mine. Aliza m-a învățat să mă controlez, ceea ce, din nou, era ca și cum ar fi fost bine. Spuneai să intru în cameră și să spun doar: "Înțeleg că trecem printr-un moment"." 

„'Sunt aici, de cealaltă parte a ușii, așteptându-te. Când ești gata, eu sunt aici. Și ieșeam și respiram adânc. Am obținut cele mai bune rezultate pe care le-am avut vreodată în viața mea de părinte de pe urma acestui lucru și nu a fost niciodată o cale de mijloc la care m-am gândit", a împărtășit actrița. 

„Să ne stăpânim pe noi înșine”

Cred că suntem atât de speriați de sentimentele puternice, încât vrem să le înlăturăm. Și fugim de ele”, a spus dr. Pressman. 

„Iar mesajul este de genul: "Ne este frică de sentimente". Iar sentimentele nu sunt periculoase!" a continuat dr. Aliza. „Să fim capabili să ne stăpânim pe noi înșine, ca adulți, și să spunem: 'Bine, nu sunt fugărit de un urs. Fiica mea nu este urmărită de un urs'. Adică, nu este o urgență. Este un sentiment"

„Și este logic să le ai și este logic să vrei să te asiguri că copilul tău este fericit", a afirmat Dr. Aliza. 

 „Dar avem nevoie ca copiii noștri să știe cum să se îmbrace în funcție de vreme și să nu încerce să controleze vremea", a replicat ea. „Pentru că nu putem. Așa că, mai bine să înțeleagă cum să gestioneze sentimentele și că acestea sunt suportabile și că nu ne sperie.