Paranghelie cu manelişti de ziua lui Selly. Poliţia a dat amenzi în valoare de 15.000 de lei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vloggerul Selly

Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, la care nu s-a respectat nici urmă de distanţare socială, chiar de pe contul de Instagram al celebrului vlogger.

Petrecerea organizată de vestitul vlogger Selly de ziua lui s-a lăsat cu amenzi din partea poliţiştilor. Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, la care nu s-a respectat nici urmă de distanţare socială, chiar de pe contul de Instagram al celebrului vlogger, care a publicat filmuleţe de la paranghelia la care i-au cântat maneliştii Tzancă Urganul şi Costel Biju.

În consecinţă, poliţiştii au dat amenzi în valoare de 15.000 lei pentru petrecerea pe care Selly a organizat-o cu ocazia zilei sale de naştere. Sărbătoritul s-a numărat şi el printre cei sanctionaţi cu o amendă usturătoare. Reprezentanţi ai Poliţiei Ilfov au precizat, într-un comunicat, că s-au încălcat normele de protecţie sanitară impuse în contextul pandemiei, la evenimentul în cauză, scrie Click.

Amenzi de 15.000 lei pentru petrecerea de ziua lui Selly

“Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., poliţiştii oraşului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraşul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecţie sanitară. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat, până la acest moment, proprietarul societăţii, un participant şi organizatorul evenimentului.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecţie individuală”, a precizat Poliţia Ilfov, într-un comunicat remis presei. 

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO