Elton John şi partenerul lui de viaţă au câştigat procesul intentat The Sun pentru defăimare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elton John şi partenerul lui de viaţă, David Furnish, au câştigat un proces intentat News Group Newspapers pentru defăimare într-un articol publicat de The Sun.

Cuplul a dat în judecată News Group Newspapers din cauza unui articol de primă pagină apărut într-o ediţie de duminică a The Sun. Potrivit articolului, câinele lor ar fi rănit o fată în vârstă de cinci ani pe domeniul Berkshire al cântăreţului în februarie 2016.

Avocata lor, Jenny Afia, a spus că rănile nu au fost serioase şi că acuzaţia a fost „falsă şi defămătoare”. Ea a afirmat că în articol era susţinut că atacul a fost unul grav şi că atât Elton John, cât şi David Furnish nu s-au interesat de situaţia copilului, deşi erau la curent cu incidentul.

„Adevărul este că rănile nu au fost grave, iar reclamanţii, care nu au ignorat incidentul, s-au interesat de mai multe ori de starea fetei prin tatăl şi dădaca ei. De fiecare dată le-a fost confirmat că fata este bine. Mă bucur să spun că ziarul a acceptat, fără echivoc, că acuzaţiile au fost false şi defăimătoare. Drept rezultat, a acceptat să se scuze faţă de Sir Elton John şi David Furnish şi să plătească daune semnificative, precum şi cheltuielile de judecată”.

De cealaltă parte, avocatul News Group Newspapers a confirmat că acuzaţii îşi vor cere scuze şi sunt mulţumiţi că situaţia a fost rezolvată amical.

Articolul publicat online în The Sun on Sunday a fost preluat de mai multe publicaţii, precum Metro, Daily Mirror şi London Evening Standard.

Nici John, nici Furnish nu au fost prezenţi vineri la Înalta Curte din Londra, unde a fost judecat cazul.

Sir Elton John şi David Furnish s-au căsătorit în 2014 şi au doi copii - Zachary (7 ani) şi Elijah (5 ani).

Mai multe pentru tine:
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!