Artistul american Travis Scott a fost arestat în Miami, după ce a provocat un scandal în stare de ebrietate

0
Publicat:

Rapperul american Travis Scott, fostul lui Kylie Jenner, a fost arestat în Miami, după ce a provocat un scandal pe o barcă, fiind în stare de ebrietate, relatează The Sun.

Travis Scott și Kylie Jenner / FOTO Ahivă

Rapperul de 33 de ani a fost reținut de poliție după ce proprietarul bărcii pe care se afla i-a cerut să plece, însă acesta a refuzat.

"Era beat, provoca scandal și a fost rugat să plece de mai multe ori", a transmis Departamentul de Poliție Miami Beach, care a adăugat că acesta a "s-a enervat, a început să înjure, a plecat, iar apoi s-a întors să facă mai mult scandal".

El a fost ulterior eliberat din arest, după ce a plătit o cauțiune de 650 de dolari (3.016 de lei). Suma a fost calculată ca fiind de 500 de dolari pentru încălcarea unei proprietăți private și de 150 de dolari pentru tulburarea ordinii publice în stare de ebrietate.

Arestarea sa vine cu doar câteva zile înainte ca artistul să își înceapă turul în Europa, în cadrul căruia va veni inclusiv în România. Travis Scott a fost confirmay ca fiind cel mai mare headliner la ediția de anul acesta a festivalului "Beach, Please!", care va avea loc pe plaja din Costinești între 10 și 14 iulie.