De la huiduieli la celebritate: Babasha va cânta la „Beach, Please!”. Câți fani noi are pe rețelele de socializare

0
Publicat:

Babasha, cântărețul de manele care a fost huiduit la primul concert Coldplay, se pregătește acum pentru o nouă apariție: va cânta la cel mai mare concert de trap din România, Beach, Please.

Babasha va cânta la Beach, Please - Foto Facebook
Babasha va cânta la Beach, Please - Foto Facebook

După ce a stârnit un val de reacții mixte în urma prestației sale alături de trupa britanică pe Arena Națională din București, de pe 12 iunie, Babasha va urca acum pe scena celui mai mare festival de trap din România, „Beach, Please!”, după cum au anunțat organizatorii.

Anunțul a venit rapid după controversa de la concertul Coldplay, unde publicul l-a huiduit pe Babasha în timp ce cânta piesa „Păi Naa”. În ciuda reacțiilor negative, artistul în vârstă de 22 de ani a câștigat peste 60.000 de fani noi pe rețelele de socializare până acum, iar popularitatea sa a crescut semnificativ.  

Concret, acesta avea 59.000 de fani pe Instagram pe 12 iunie, în numai două zile, acesta și-a dublat numărul de urmăritori: 119.000 de folowers are cântărețul la această oră, pe rețeaua de socializare. 

În plus, melodia sa „Păi Naa” a strâns în doar două săptămâni peste 7,9 milioane de vizualizări pe YouTube, consolidându-i statutul de artist emergent în industria muzicală românească. Cu peste 342.000 de urmăritori pe TikTok, Babasha continuă să atragă atenția.  

Organizatorii festivalului „Beach, Please!” au făcut publică vestea pe pagina lor de Instagram, unde anunțul a strâns peste 130.000 de aprecieri. Aceeași veste a generat aproape 800.000 de vizualizări pe TikTok și peste 130.000 de like-uri, demonstrând interesul publicului pentru prezența lui Babasha în industria muzicală contemporană. 

În ciuda dezbaterilor aprinse pe tema prezenței sale la concertul Coldplay de pe 12 iunie, Vlad Babașa a cântat și la cel de-al doilea concert, pe 13 iunie. De data asta, fără huiduieli. 

Trupa britanică Coldplay a susținut al doilea concert pe Arena Națională din București, joi seară, unde solistul Chris Martin a reacționat la huiduielile din ziua precedentă, când pe scenă a fost cântată o manea lentă: „Ieri m-am simțit trist, șocat și vinovat pentru ce s-a întâmplat. M-am culcat aseară cu gândul că voi sunteți audiența noastră. Și voi ne faceți fericiți. (…) Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră”, a transmis publicului solistul de la Coldplay.   

Martin a anunțat apoi prezența lui Babasha pe scenă, iar cei doi au cântat împreună piesa "Păi' Na". Momentul a fost întâmpinat cu dansuri și aplauze din partea publicului.

La concertul de joi seară, Coldplay a rugat publicul să huiduie ”și mai tare”.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite