Polipii tractului digestiv, explicați de dr. Eugen Crăciun, Medic Primar Gastroenterologie, Spitalul Memorial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o prezență nebănuită, de cele mai multe ori fără simptome, polipii tractului digestiv se pot transforma într-un dușman tăcut, care în timp, devine agresiv.

O durere gastrică, diaree sau constipație care persistă mai mult de o săptămână, greața, sângele în scaun și anemia sunt simptomele care apar la un moment dat și care trebuie să-l trimită pe pacient la medic pentru investigații.

La Adevărul Live,  invitat este dr. Eugen Crăciun, Medic Primar Gastroenterologie și Hepatologie, Spitalul Memorial. Dr. Eugen Crăciun are peste 20 de ani de experienţă, focusul său fiind în domeniul major de interes: endoscopia digestivă intervenţională.

Dr. Eugen Crăciun a condus peste 20 de studii clinice cu referire în diverse patologii, realizând peste 10.000 de colonoscopii, peste 8.000 de endoscopii superioare și peste 1.500 de proceduri intervenţionale diverse.

 La Adevărul Live, în ediția realizată și moderată de Antoaneta Banu, dr. Eugen Crăciun, Medic Primar Gastroenterologie și Hepatologie, Spitalul Memorial explică ce sunt polipii tractului digestiv și mai ales de ce diagnosticarea și tratamentul acestora trebuie să se facă într-un ansamblu specializat, cum este Centrul de performanță în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică din Spitalul Memorial, Băneasa.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite