Fenomenul „Fantoma de la Operă”. Regizorul Răzvan Ioan Dincă, despre spectacolul care schimbă Opera Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Răzvan Ioan Dincă vorbește la Adevărul Live despre  spectacolul său, versiunea cu   totul nouă, modernă a musicalului „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, cea mai longevivă producție  de pe Broadway.

Dincă explică cum a reușit Opera Națională din București să fie sold out pentru primele opt spectacole, biletele fiind vândute în doar câteva ore. Regizorul Răzvan Ioan Dincă spune care sunt standardele la care  Opera din Bcurești trebuie să se ridice pentru a obține licența pentru „Fantoma de la Operă” .

La realizarea producției a cărei premieră va avea loc pe 31 martie 2023, se lucrează cu echipe mixte de pe Broadway și de la London West End Theatre, nivelul artistic fiind similar celui newyorkez. Inspirat de celebrul roman cu același nume al lui Gaston Leroux, spectacolul va oferi publicului o experiență unică, din care nu vor lipsi muzica emoționantă, efectele speciale, decorurile spectaculoase și jocul actoricesc de excepție.

Urmărește integral ediția realizată și moderată de Antoaneta Banu despre  această producție prin care Opera bucureșteană își propune extinderea publicului fidel, deschizându-se către o categorie cât mai amplă de spectatori.

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite