Care sunt testele prin care GenZ afllă ce meserii să aleagă, explică Mihaela Feodorof, Executive Coach

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Influencer sau IT-ist. Tinerii preferă meseriile fie pentru bani, fie pentru a avea un job care să le facă plăcere. Cei mai mulți își aleg o profesie ” după ureche” sau copiind  modele, fără să știe dacă li se  potrivește sau nu.

Piața muncii este într-o continuă schimbare iar impactul AI este uriaș. Pentru tineri și părinții lor,  găsirea unei meserii  este o mare provocare, dar și o sursă de stres.

Ce pot face tinerii pentru a afla la ce sunt buni și ce meserie li se potrivește? Cum să își găsească o profesie care să fie  în acord și cu noua paradigmă din piața muncii?

Mihaela Feodorof,  Executive Coach&Business Consultant, profesionistul cu 31 de ani de experiență în HR și care a lucrat cu mari corporații și branduri de angajatori din România, vine la Adevărul Live în ediția realizată și moderată de Antoaneta Banu.

De la Mihaela Feodorof,  tinerii care nu știu spre ce profesie să se îndrepte,  vor afla care sunt testele necesare care îi ajută să facă o alegere corectă, conștientă  și eficientă, pe termen lung.

Ce vei afla de la Mihaela:

-cum să își aleagă un tânăr o profesie, fără să regrete mai târziu,

- cum poate să fie ajutat un tânăr  să devină cea mai bună variantă a sa,

-  de la ce vârstă poate să fie  ghidat un tânăr  în atingerea potențialului maxim,

-care sunt testele prin care  părinții și profesorii descoperă care  sunt interesele tânărului și cum pot să le transforme în opțiuni de viitor,

-ce este testul de Evaluare vocațională, cum se face și ce ajutor oferă  unui tânăr aflat la început de drum,

-de ce este nevoie de un test în vederea maximizării potentialului,

- Evaluarea Inteligenței emoționale, ce rol are în alegerea unei meserii,

Adevărul Live



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite