Anchetă The Guardian: Pe ce criterii cenzurează Facebook postările despre sex, terorism şi violenţă | facebook

Anchetă The Guardian: Pe ce criterii cenzurează Facebook postările despre sex, terorism şi violenţă

Regulamentul intern al reţelei de socializare Facebook referitor la o serie de chestiuni sensibile, precum sex, terorism şi violenţă, a fost dezvăluit, duminică seară, într-o anchetă publicată de cotidianul britanic The Guardian. Aceste politici interne îi ghidează pe moderatorii de pe Facebook în privinţa alegerii conţinuturilor care pot fi autorizate spre a fi publicate online.

Internet
Articol publicitar

M247 devine M24Seven, totodată extinzându-şi şi reţeaua globală în Singapore

M247 devine M24Seven,
totodată extinzându-şi şi reţeaua globală în Singapore

M247 şi Metronet (UK) („Grupul”), doi dintre furnizorii cei mai importanţi de servicii de conectivitate şi infrastructură de internet din Europa care şi-au unit forţele anul trecut, au devenit de curând M24Seven. Decizia aceasta consolidează angajamentul întregului grup de a furniza o reţea de ultimă generaţie în Marea Britanie, Europa, dar si la nivel internaţional.

Hackerul care a cerut răscumpărare de la Netflix a publicat online noul sezon al serialului „Orange Is The New Black”

Hackerul care a cerut răscumpărare de la Netflix a publicat online noul sezon al serialului „Orange Is The New Black”

Hackerul care a cerut o răscumpărare de la platforma online Netflix, după ce a intrat ilegal în posesia celui de-al cincilea sezon al serialului ”Orange Is the New Black”, şi-a respectat ”promisiunea” şi, în urma refuzului companiei de streaming de a da curs cererii sale, a publicat pe internet primele 10 episoade din noul sezon al show-ului TV, informează site-ul revistei Variety.

Un hacker cere răscumpărare de la Netflix, după ce a furat noul sezon al serialului „Orange Is The New Black“

Un hacker cere răscumpărare de la Netflix, după ce a furat noul sezon al serialului „Orange Is The New Black“

Un hacker care afirmă că a furat toate episoadele ce compun cel de-al cincilea sezon al serialului „Orange Is The New Black”, produs de Netflix, a cerut acestei platforme de streaming video să îi plătească o răscumpărare. În caz contrar, hackerul ameninţă că va publica online toate episoadele înainte de premiera oficială a noului sezon, informează site-ul revistei People.

Marian Ionescu – Mariciu – este un vlogger cunoscut de internauţii din România pentru vlogul său în care ne arată câte o zi din viaţa lui. Recent a ajuns la 500 de episoade zilnice de vlog şi i-am pus câteva întrebări despre cum să ai succes pe Youtube. Fiind un om care lucrează în social media, Marian ne-a povestit şi cum ne influenţează promovarea non-valorilor atât în televiziune, cât şi în mediul online.

acum 20 zile · comentarii (0)

„Hacker News“, sub semnătura lui Swati Khandelwal, a adus în urmă cu foarte puţin timp anunţul de care se temeau toţi experţii în probleme de război cibernetic: chiar dacă tânărul analist britanic a reuşit, printr-un miracol, să oprească primul val de atacuri, grupul de hackeri la originea acţiunii criminale care a afectat peste o sută de ţări din lume a lansat noua versiune WannaCry, care nu are o funcţionalitate de tip „kill-switch“.

acum 15 zile · comentarii (52)

Asistăm la o evoluţie constantă a pieţei şi odată cu aceasta a consumatorilor. Vorbim, mai exact despre impresionanta evoluţie a tehnologiei, fapt ce a condus inclusiv la schimbarea comportamentului consumatorilor noştri. Astăzi nu ştim dacă să ne bucurăm de instrumentele şi puterea reţelelor sociale sau să ne fie teamă.

luna trecuta · comentarii (2)

„Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.” Deşi vechi de un secol, citatul lui John Wanamaker este, probabil, cel mai cunoscut citat din manualele de publicitate. Însă, odată cu dezvoltarea marketingului digital, am început să vedem câte puţin luminiţa de la celălalt capăt al bugetului. Internetul a fost întotdeauna vândut că un mediu foarte măsurabil, în comparaţie cu spaţiile tradiţionale.

luna trecuta · comentarii (0)

Un antreprenor român este faultat de legile ţării noastre fără să aibă nicio vină. Asta se întâmplă destul de des în România de azi din cauza legislaţiei care e gândită parcă să facă viaţa grea antreprenorului mai degrabă decât să-l ajute să prospere (şi în felul asta să-şi plătească şi taxele pe care statul le cere la orice colţ).

acum 10 luni · comentarii (4)

Calitatea serviciilor IT oferite de Gemini Solutions atrage atenţia companiilor de tip unicorn (companii evaluate la peste un miliard de dolari). Criteo a ales Gemini Solutions ca partener tehnologic pentru proiectele de consultanţă şi dezvoltare software.

acum 1 an · comentarii (0)

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, a vorbit, ieri, într-o sală de proiecţii de la mallul Băneasa, despre enciclopedia pe care a inventat-o cu 15 ani urmă, al şaptelea cel mai accesat site din lume şi singurul care, de la înălţimea audienţei sale, sfidează relaţia „rating-publicitate-bani“, în jurul căreia sunt construite cele mai mari afaceri ale internetului.

acum 1 an · comentarii (0)

Justiţia română a făcut astăzi un gest de eschivă, pe care nu aş vrea să-l comentez, ci doar să îl contest: a decis că hackerul Guccifer va fi extrădat în Statele Unite, pentru a fi judecat. Astfel, românul riscă o pedeapsă de 50 de ani de închisoare, pentru o faptă în urma căreia a primit iniţial, în România, închisoare cu suspendare.

acum 1 an · comentarii (76)

Piaţa e-commerce din România este foarte diferită de ceea ce se întâmplă în afara ţării. Voi lua doar exemplul construirii site-urilor, aceste prime şi, uneori singulare, instrumente prin care diferitele afaceri îşi vând şi promovează produsele. Dacă la noi se poate merge şi la nivelul simţului comun, construirea unui site impune o atenţie mult mai sporită prin alte locuri, pornind de la nivelul alocării bugetului.

acum 2 ani · comentarii (1)
Postari Recente