WeLoveDigital.forum: Platforma Ghişeul.ro, prin care pot fi achitate online taxe şi impozite, va fi extinsă rapid către firme. Discuţiile încep mâine

WeLoveDigital.forum: Platforma Ghişeul.ro, prin care pot fi achitate online taxe şi impozite, va fi extinsă rapid către firme. Discuţiile încep mâine

Platforma Ghişeul.ro, prin care pot fi achitate online taxe şi impozite, va fi extinsă „cât mai rapid” astfel încât să permită şi firmelor să efectueze astfel de plăţi, a declarat ministrul Comunicaţiilor, Bogdan Cojocaru, anunţând, la WeLoveDigital.forum, că mâine va avea o discuţie în acest sens cu directorii Agenţiei pentru Agenda Digitală a României (AADR), care operează sistemul.

WeLoveDigital.forum. Ministrul Comunicaţiilor: Strategia 5G, până la finele anului. Avem instrumente pe care, din păcate, nu le folosim. Capitalizarea Poştei va fi urmată de noutăţi

WeLoveDigital.forum. Ministrul Comunicaţiilor: Strategia 5G, până la finele anului. Avem instrumente pe care, din păcate, nu le folosim. Capitalizarea Poştei va fi urmată de noutăţi

Strategia naţională pentru 5G, standard de telecomunicaţii care va susţine creşterea gradului de digitalizare a serviciilor guvernamentale furnizate populaţiei şi firmelor, este pregătită să fie finalizată până la sfârşitul acestui an, a anunţat, la WeLoveDigital.forum, ministrul Comunicaţiilor, Bogdan Cojocaru.

Internet
Articol publicitar

Experţi în transformarea digitală, antreprenori de succes, autori de filme şi cărţi vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018

Experţi în transformarea digitală, antreprenori de succes, autori de filme şi cărţi vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018

Ca în fiecare an, Google şi Facebook vin la Bucureşti, pe 14 şi 15 iunie, cu experţi gata să răspundă tuturor întrebărilor publicului în timp ce Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam completează o ofertă de conţinut concentrate din domeniul digital si tehnologie care nu este egalată de alte evenimente de acest tip din regiunea central si est europeană.

Internet
Articol publicitar

Giganţi globali ai Internetului, experţi în transformarea digitală şi speakeri celebri vin la Bucureşti în doar 4 săptămâni: iată detalii legate de agenda iCEE.fest 2018

Giganţi globali ai Internetului, experţi
în transformarea digitală şi speakeri celebri vin la Bucureşti în doar 4
săptămâni: iată detalii legate de agenda iCEE.fest 2018

iCEE.fest - festivalul care aduce la Bucureşti peste doar 4 săptămâni giganţii internetului şi tehnologiei din întreaga lume - anunţă azi primele detalii despre agenda din acest an precum şi care vor fi principalele evenimente paralele din 2018, pe domenii de interes.

Despre tehnologia şi povestea din spatele unei fotografii. Am fost la Sony World Photography Awards ca să văd ce e mai important în realizarea unei poze reuşite

Despre tehnologia şi povestea din spatele unei fotografii. Am fost la Sony World Photography Awards ca să văd ce e mai important în realizarea unei poze reuşite

Domeniul fotografiei este unul care a început să mă atragă de ceva vreme încoace însă care nu a vrut să îmi împărtăşească din secretele sale. Ce-i drept, poate că nici eu nu am ştiut unde să întreb. Sony World Photography Awards este un fel de Gală Oscar, numai că pentru fotografi. Ce-am văzut la Londra m-a fascinat şi m-a pus pe gânduri deopotrivă.

Acum mulţi ani de zile lucram la o mega corporaţie - una care avea o relaţie specială cu Moş Crăciun :). Într-o bună zi, fiind la un training peste mări şi ţări, cel care conducea respectivul eveniment ne-a pus pe fiecare naţie în parte dintre cei care eram prezenţi să facem un exerciţiu interesant. Trebuia să ne sfătuim între noi, după care să ne ridicăm şi să prezentăm auditoriului care este specificul poporului din care facem parte.

acum 2 luni · comentarii (46)

Primăvara anului 2018 începe cu bine. România este codaşa Europei în ceea ce priveşte index-ul economiei şi societăţii digitale. Comisia Europeană calculează anual acest index care înglobează indicatori relevanţi ai performanţei şi competitivităţii digitale. De ce este bine? Pentru că, orice am face, putem doar să creştem în aceste clasamente. Pur şi simplu avem foarte puţine capitole unde mai putem scădea.

acum 3 luni · comentarii (2)

Dragi români umanoizi. Suntem în anul 2040. Eu mă numesc VASILE 3000 (Versatile Artificial Synthetic Intelligence Likable Entity). Sunt un organism cibernetic cu inteligenţă artificială şi cu auto-determinare. Şi vreau să vă propun ca la următoarele alegeri să mă votaţi pe mine şi pe PIA (Partidul Inteligenţei Artificiale).

acum 3 luni · comentarii (6)

„Hacker News“, sub semnătura lui Swati Khandelwal, a adus în urmă cu foarte puţin timp anunţul de care se temeau toţi experţii în probleme de război cibernetic: chiar dacă tânărul analist britanic a reuşit, printr-un miracol, să oprească primul val de atacuri, grupul de hackeri la originea acţiunii criminale care a afectat peste o sută de ţări din lume a lansat noua versiune WannaCry, care nu are o funcţionalitate de tip „kill-switch“.

acum 1 an · comentarii (52)

Marian Ionescu – Mariciu – este un vlogger cunoscut de internauţii din România pentru vlogul său în care ne arată câte o zi din viaţa lui. Recent a ajuns la 500 de episoade zilnice de vlog şi i-am pus câteva întrebări despre cum să ai succes pe Youtube. Fiind un om care lucrează în social media, Marian ne-a povestit şi cum ne influenţează promovarea non-valorilor atât în televiziune, cât şi în mediul online.

acum 1 an · comentarii (0)

Asistăm la o evoluţie constantă a pieţei şi odată cu aceasta a consumatorilor. Vorbim, mai exact despre impresionanta evoluţie a tehnologiei, fapt ce a condus inclusiv la schimbarea comportamentului consumatorilor noştri. Astăzi nu ştim dacă să ne bucurăm de instrumentele şi puterea reţelelor sociale sau să ne fie teamă.

acum 1 an · comentarii (2)

„Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.” Deşi vechi de un secol, citatul lui John Wanamaker este, probabil, cel mai cunoscut citat din manualele de publicitate. Însă, odată cu dezvoltarea marketingului digital, am început să vedem câte puţin luminiţa de la celălalt capăt al bugetului. Internetul a fost întotdeauna vândut că un mediu foarte măsurabil, în comparaţie cu spaţiile tradiţionale.

acum 1 an · comentarii (0)

Un antreprenor român este faultat de legile ţării noastre fără să aibă nicio vină. Asta se întâmplă destul de des în România de azi din cauza legislaţiei care e gândită parcă să facă viaţa grea antreprenorului mai degrabă decât să-l ajute să prospere (şi în felul asta să-şi plătească şi taxele pe care statul le cere la orice colţ).

acum 2 ani · comentarii (4)

Calitatea serviciilor IT oferite de Gemini Solutions atrage atenţia companiilor de tip unicorn (companii evaluate la peste un miliard de dolari). Criteo a ales Gemini Solutions ca partener tehnologic pentru proiectele de consultanţă şi dezvoltare software.

acum 2 ani · comentarii (0)

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, a vorbit, ieri, într-o sală de proiecţii de la mallul Băneasa, despre enciclopedia pe care a inventat-o cu 15 ani urmă, al şaptelea cel mai accesat site din lume şi singurul care, de la înălţimea audienţei sale, sfidează relaţia „rating-publicitate-bani“, în jurul căreia sunt construite cele mai mari afaceri ale internetului.

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente