Suspendat în România, Istvan Kovacs va conduce un blockbuster în Liga Campionilor

0
Publicat:

Istvan Kovacs a arbitrat dezastruos ultimul joc pe care l-a avut în Superligă, făcând șase greșeli mari, din care cinci în favoarea Universității Craiova în partida cu Sepsi (3-1). De două etape acesta nu a mai primit niciun meci în Superligă, dar chiar dacă Comisia Centrală a Arbitrilor nu comunică suspendările oficialilor, acesta e reținut de la delegări pentru acele erori.

Istvan Kovacs are meci marți în Liga Cîampionilor. Foto Sportpictures
Istvan Kovacs are meci marți în Liga Cîampionilor. Foto Sportpictures

Însă dacă în România e suspendat, UEFA îl apreciază în continuare și l-a delegat la unul dintre cele mai tari meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionior. Istvan Kovacs va conduce partida Inter Milano - Atletico Madrid, care va avea loc, marţi, de la ora 22.00. Eel va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Horaţiu Feşnic, în timp ce în camera VAR se vor afla Marco Fritz (Germania) şi Cătălin Popa.

E la al cincilea meci din Liga Campionilor

Istvan Kovacs va bifa a cincea întâlnire în actuala ediţie a Ligii Campionilor, după ce a mai fost la centru la partidele Newcastle - PSG 4-1, Arsenal - Sevilla 2-0, AC Milan - Dortmund 1-3 și FC Porto - Şahtior 5-3.

Întrebat despre greșelile comise în acest sezon, culminând cu meciul Universitatea Craiova - Sepsi 3-1, Istvan Kovacs a spus: „Îmi pare rău, nu pot să vă dau detalii despre niciun meci pe care l-am arbitrat sau pe care îl voi arbitra. Trebuie să înțeleagă toată lumea că greșeli au fost, sunt și vor fi în continuare”.

Potrivit unor informații neoficiale, Kovacs va fi singurul arbitru de centru din România care va conduce meciuri la turneul final al Campionatului European de fotbal din Germania.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite