Istvan Kovacs, veste mare după ce a făcut praf meciul Sepsi - Craiova. Singurul „central” care merge la Euro 2024

0
Publicat:

În ziua în care a făcut praf meciul Sepsi - Universitatea Craiova, scor 1-3, Istvan Kovacs a primit o veste mare. Va fi singurul „central” român la Euro 2024 din Germania.

Istvan Kovacs s-a făcut de râs la meciul de la Sfântu Gheorghe. Foto Profimedia
Istvan Kovacs s-a făcut de râs la meciul de la Sfântu Gheorghe. Foto Profimedia

Istvan Kovacs a luat 6 decizii greșite în duelul dintre Sepsi și Universitatea Craiova, toate cu impact major, și a primit nota 1 din partea gsp.ro. Problema este că arbitrul nu a fost la prima prestație modestă din acest campionat, iar acesta este acuzat că influența pe care o are la UEFA grecul Kyros Vassaras, șeful CCA, îl protejează în fața oficialilor europeni.

Hațegan va rămâne acasă

„Informaţia mea e că UEFA a luat decizia de a-l opri în lotul pentru Euro pe Istvan Kovacs, nu şi pe Haţegan. Singura brigadă care merge la Euro e a lui Istvan Kovacs. Acum e numărul 6 în lista arbitrilor FIFA la UEFA. E locul 6, el a fost promovat”, a spus Dan Udrea la OrangeSport. „Centralul” din Carei a fost prezent și la Campionatul Mondial din Qatar 2022, dar a fost în mai multe partide doar rezervă. La uro 2024, el va fi cu siguranță va fi delegat la cel puțin un meci.

Informația vine la doar câteva ore după ce Istvan Kovacs a arbitrat părtinitor în meciul câștigat de Universitatea Craiova la Sfântu Gheorghe, 3-1 cu Sepsi. Acesta le-a refuzat gazdelor două penalty-uri în prima repriză, iar în total au fost 6 decizii eronate, majoritatea pro-Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite