VIDEO Grozav contribuie decisiv la victoria lui Dinamo (3-1) asupra Ceahlăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a urcat pe locul cinci al Ligii 1 după ce a trecut cu 3-1 de Ceahlăul Piatra Neamţ. Gicu Grozav, cu o „dublă” şi Marius Niculae au consfinţit victoria la primul meci al lui Flavius Stoican de la revenirea pe banca tehnică a „câinlor roşii”.

Markovici i-a dat emoţii lui Stoican după ce a deschis scorul pentru nemţeni cu un şut de la marginea careului de şase metri.

Gicu Grozav şi-a liniştit antrenorul un minut mai târziu, înscriind printr-o lovitură de cap de la aproximativ 11 metri, după o respingere greşită a portarului Ceahlăului, Calancea. Acelaşi Grozav a punctat din nou la şase minute trecute din mitanul secund, trimiţând un şut imparabil de la şaisprezece metri, după ce a primit o pasă de la Kamil Bilnski.

În cele din urmă, Marius Niculae a adus liniştea în „Ştefan cel Mare” cu şase minute înainte de final, printr-o lovitură de cap din interiorul careului.

Astfel, după victoria în faţa nemţenilor, dinamovştii au ajuns la 35 de puncte, egalând CSU Craiova şi Astra Giurgiu în clasament. Pe de ală parte, Ceahlăul a rămas pe locul 16, tot cu 16 puncte, şi pare că nu va avea forţa necesară pentru a scăpa de retrogradare.

VIDEO Dinamo - Ceahlăul, 3-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite