Petrolul, Astra şi Pandurii, cotate cu şanse mici la calificarea în play-off-ul Europa League. Steaua, favorită cu Legia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul are cele mai mici şanse pentru calificarea în play-off-ul Europa League, potrivit caselor de pariuri
Petrolul are cele mai mici şanse pentru calificarea în play-off-ul Europa League, potrivit caselor de pariuri

Casele de pariuri din România consideră că Petrolul, Pandurii şi Astra pornesc cu şansa a doua în "dubla" manşă din play-off-ul Europa League, în vreme ce Steaua are prima şansă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Deşi au evitat adversari foarte dificili în play-off-ul Europa League, precum Tottenham, Udinese, Beşiktaş, Feyenoord sau Dinamo Kiev, Petrolul, Astra şi Pandurii sunt văzute de casele de pariuri drept outsidere în confruntările cu Swansea, Maccabi Haifa, respectiv Sporting Braga. 

Spre exemplu, la agenţia de pariuri Stanleybet, Astra are o cotă de 3.13 pentru o victorie în meciul din deplasare cu Maccabi Haifa, în timp ce gazdele sunt cotate cu 2.20 pentru un succes. În schimb, un egal este cotat cu 3.25. 

Cine va miza pentru o victorie a Pandurilor şi Petrolului în meciurile cu Braga şi Swansea îşi va tripla câştigul sau va obţine de şase ori mai mult decât suma pariată. Astfel, gorjenii au o cotă de 3.10 pentru un succes, în vreme de portughezii au 2.20 pentru a o victorie pe "Cluj Arena".

În schimb, Petrolul, care va juca în deplasare partida tur din play-off, are 6.90 pentru victorie pe terenul lui Swansea, iar un triumf al englezilor este cotat doar cu 1.40. Confruntarea dintre Swansea şi Petrolul este programată joi, la ora 21.05, în direct pe PRO TV. Pandurii - Braga va începe joi la ora 21 şi se va putea vedea pe Digi Sport 2, în vreme ce Maccabi Haifa - Astra este programat la ora 19.30 în direct pe Digi Sport 1.

Dacă Petrolul, Pandurii şi Astra nu sunt favorite, Steaua porneşte cu prima şansă în duelul cu Legia Varşovia. Casele de pariuri consideră că prima şansă pentru calificare o are echipa lui Reghecampf. Astfel, la agenţia de pariuri Stanleybet, Steaua are o cotă de 1.75 pentru o victorie, în vreme de Legia este cotată cu 5 pentru un succes. Egalul este creditat de pariori cu 3.35.

Steaua va juca miercuri seara, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, partida tur cu Legia Varşovia. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite