Noul ministru al Tineretului şi Sportului şi-a prezentat planurile. Cere o mărire de buget şi vrea să construiască multe baze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Dunca, noul ministru al Tineretului şi Sportului din cabinetul lui Sorin Grindeanu, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare.

Dunca a expus o parte dintre planurile sale şi este hotărât să ceară o majorare importantă a bugetului, pentru a-şi pune în aplicare câteva proiecte. Marius Dunca vrea ca MTS să construiască două săli polivalente, două baze nautice, două pentru canotaj, două hipodromuri şi un velodrom. 

El a recunoscut că sportul românesc se află într-un moment de cotitură şi s-a angajat să ofere mai mult respect sportivilor, precizând şi că va crea un Consiliu Naţional al Mişcării Sportive şi va înfiinţa asociaţii sportive şcolare cu scopul de a revitaliza sportul de masă. 

Un alt punct important din programul lui este modificarea programului de educaţie fizică din şcoli, după următoarea schemă:  o oră pe zi la grădiniţă, trei ore pe săptămână în clasele I - IV şi patru ore pe săptămână la liceu.

198 de milioane de lei va cere Marius Dunca în plus pentru Ministerul Sportului şi Turismului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite