Ilie Balaci despre căpitanul roş-albaştrilor: „Şansa Stelei este plecarea lui Alexandru Bourceanu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Bourceanu, căpitanul Stelei FOTO Răzvan Păsărică
Alexandru Bourceanu, căpitanul Stelei FOTO Răzvan Păsărică

Parcursul Stelei din Grupa E Champions League, unde roş-albaştrii au acumulat trei puncte şi au ocupat ultimul loc, a determinat numeroase critici şi comentarii la adresa campioanei României.

Ilie Balaci a comentat schimbările pe care le consideră necesare pentru „revigorarea“ Stelei. „Dacă facem o comparaţie post pe post, atunci pot să spun că Steaua este peste Basel, dar ca organizare elveţienii au arătat că au o echipă mai bună ca a noastră. Eu zic că în această campanie nu a fost vina lui Laurenţiu Reghecampf, jucătorii trebuiau să se schimbe atunci când lucrurile nu mergeau. 

Eu zic că şansa Stelei ar fi plecarea lui Alexandru Bourceanu. Dacă acest jucător pleacă, atunci Reghecampf va putea schimba si sistemul. Poate să apară în echipă şi un Gabi Iancu, un Cristi Tănase îl putem folosi în altă poziţie, iar în plus de asta eu consider că şi Federico Piovaccari trebuia să plece. Stelei i-ar trebui un Radu II, de pe timpuri“, a declarat Balaci pentru „Fanatik“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Lovitură grea pentru Steaua: câţi bani a pierdut echipa din cauza clasării pe ultimul loc în grupele Ligii Campionilor. Cifrele unui eşec financiar

Steaua e de altă Ligă: cea a pacifiştilor europeni. Campioana României a ajuns pe primul loc într-un clasament ruşinos

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite